A téli „szünetben” jut idő arra, hogy gépkezelőik bővítsék ismereteiket, ezért ebben az időszakban tartjuk oktatásaink nagy részét, azon cégek és magánszemélyek részére, akik tőlünk vásárolnak mezőgazdasági és/vagy építőipari gépeket. A tanfolyamokat a bajai és a szolnoki telephelyünkön, jól felszerelt oktatótermünkben tartjuk, ahol az elméleti oktatás mellett a gyakorlatban is bemutatjuk az elhangzottakat, de nagyobb létszámú jelentkező esetén kihelyezett kurzusokat is szervezünk.

Igyekszünk az adott géppel kapcsolatban mindenre kiterjedő ismereteket nyújtani partnereinknek. A napi karbantartási, kezelési útmutatás mellett lehetőségük van a kezelőknek a szezonális felkészítéssel kapcsolatban is kérdezni mérnökeinket. Sokan kihasználják ezt a lehetőséget, de még mindig akad olyan gazda, aki nem ismerte fel az ebben rejlő lehetőségeket, nem élvezheti a gépek jobb kihasználtságából fakadó gazdasági előnyöket.

Mindig elcsodálkozunk amikor valaki, aki a drága személyautójának még a közelébe sem enged senkit, az a több tízmilliós traktorát, amivel dolgozik, pénzt keres, hozzá nem értő emberre bízza. Ezzel általában nem csak a meghibásodásokból fakadó károk miatt veszít pénzt, de azzal is, hogy nem tudja maximálisan kihasználni a gép kapacitását.

 


 

A gépkezelői kurzus keretében az egyes gépek sajátosságait mutatják be szervizmérnökeink, tapasztalt szerelő kollegáink segítségével. Megismertetik a gépkezelőket a kezelőszervekkel, a vezérlő- és jelző szimbólumokkal, a mindennapi karbantartási és ellenőrzési feladatokkal, hasznos tanácsokat adnak a gépek takarítási módozataival, illetve tárolásával kapcsolatban. Bemutatják az egyes géptípusok felszereltségét, és ezen túl az opcionális tartozékokat, hiszen egy-egy megfelelően megválasztott kiegészítő segítségével a gépek hatékonysága jelentősen növelhető.

Kiemelt szerepet kap oktatásainkon a baleset-védelmi előadás, amely az alapvető biztonsági szabályok részletes ismertetésével és gyakorlati bemutatóval párosítva a gépkezelők testi épségének védelmét hivatott biztosítani. Ahhoz, hogy a gép minél kevesebb leállással, minél jobb kihasználtsággal működjön, az oktatók a gép működését nem csak javítási, hanem gépkezelési szinten is alaposan elmagyarázzák. Az ismeretek felméréseként a kurzus végén tesztlapos vizsgát töltenek ki a résztvevők.

Az üzemeltetők oldaláról folyamatosan növekszik az igény az ilyen jellegű gépkezelői kurzusok iránt. Ebből is érezhető, hogy a tulajdonosok tudják, hogy a mai egyre magasabb technikai felszereltségű gépek kezelésére fel kell készülniük, ezért gépkezelőik oktatására egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek.

 

ÉRDEKLŐDNI:

 

 

CLAAS, Horsch és Berthoud  kurzusok:

GPS, Manitou és Gehl kurzusok:

Fendt, Landini, Hyundaiés Sulky kurzusok:

Schwanné Budai Ildikó

+36-79/526-478

schwanne@axial.hu

                          Gyetvai Szandra

                           +36-79/526-410

                             gyetvaisz@axial.hu

                          Illés Kitti

                          +36-79/526-473

                           illesk@axial.hu

 

KURZUSOK:

 

Dátum Tanfolyam Oktató Ügyintéző Helyszín Jelentkezési határidő
2018. január 10-11. CLAAS ARION 500-600 Baranyi Péter Schwanné Budai Ildikó Baja 2018. január 04.
2018. január 25-26. CLAAS AXION 800 Baranyi Péter Schwanné Budai Ildikó Baja 2018. január 18.
2018. január 31 - február 01. CLAAS AXION 900 Baranyi Péter Schwanné Budai Ildikó Baja 2018. január 25.
Dátum Tanfolyam Oktató Ügyintéző Helyszín Jelentkezési határidő
2017. december 19. Hyundai homlokrakodó Farkas Dávid Illés Kitti Baja 2017. december 11.

 

Telefonos és e-mailes megkeresés esetén kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézés és a pontos tájékoztatás érdekében
készítse elő, illetve e-mailjében tüntesse fel a következő adatokat:

 

• a gép pontos típusát,
• a gép alvázszámát,
• a gép tulajdonosának nevét és címét.

 

 

 

DOKUMENTUM NEVE

LETÖLTÉS

Az AXIÁL Kft. által szervezett gépkezelői kurzus jelentkezési feltételei