Az Axiál Kft. pénzügyi szolgáltatásokat közvetítő leányvállalata, az Axiál Financial Services 2007-ben alakult meg. Fő feladatunk az új és használt gépeket vásárló Partnereink finanszírozási igényének kielégítése, a beruházások pénzügyi vonatkozásainak koordinálása. Az önálló cég megalakulását megelőzően az anyavállalat szervezeti egységeként működött Hitelosztály által felhalmozott tapasztalatra, tudásra építve új struktúrába szerveződve Ügyfeleink igényeihez és a változó lehetőségekhez igazodva folyamatosan fejlesztjük, bővítjük pénzügyi szolgáltatásaink körét.

Országos hálózatunk révén pénzügyi tanácsadó munkatársaink segítségével Partnereink kényelmesen az Axiál Kft. telephelyein vagy akár saját székhelyükön érhetik el a termelőeszköz finanszírozásban aktív pénzügyi szolgáltatók, lízingcégek legversenyképesebb termékeit.

A kiegyensúlyozott szolgáltatói háttérnek köszönhetően a pénzügyileg instabil időszakokban is tudtunk és tudunk finanszírozási megoldást kínálni a hozzánk forduló Partnereinknek. Ezt a tényt igazolja az általunk kezelt finanszírozási kérelmek tartósan 3% alatti visszautasítási aránya.

A finanszírozási kérelmek összeállításának segítésén, a megfelelő konstrukció kiválasztásához szükséges tanácsadáson, a finanszírozási szerződések megkötésén, a kapcsolódó dokumentáció könyvelésre kész összeállításán túl kiemelt hangsúlyt fektetünk a szerződések futamideje alatti tanácsadásra, szükség esetén segítségnyújtásra esetleges szerződésmódosítások, átütemezések, konstrukcióváltások alkalmával.

 

További információért keresse pénzügyi tanácsadó kollégáinkat!

 

Öllős Gábor

ügyvezető

AFS Kft.