TOPCON YIELDTRAKK hozamtérképező rendszer

TOPCON YIELDTRAKK hozamtérképező rendszer

2017. május 31. szerda.
  (GPS)

Most 1.200.000,- Ft nettó (1 524 000,- Ft bruttó) áron az Öné lehet! Érvényes az akció időtartama alatt (2017. június 30-ig), illetve ezen akciós időtartam a készlet erejéig. Részletekért keresse kollégáinkat!

A precíziós gazdálkodás egyik elemi szükséglete az adatok gyűjtése és azok rendszerezett tárolása. Ennek egyik, ha nem leghatékonyabb módja a hozamtérképező rendszer, mely pontosan rögzíti és földrajzi koordinátához rendeli a learatott termény tömegét és nedvességtartalmát. Az így kapott adatokat elemezve elkülöníthetők az egyes táblák különböző hozamú részei, visszajelzést ad az adott gazdálkodási évben alkalmazott technológia eredményességéről, továbbá segítséget és információt nyújt a következő évi tápanyagvisszapótlás helyspecifikus megtervezésében.

 

A TOPCON YIELDTRAKK univerzális hozamtérképező rendszer további előnyei:

• Precíz hozam és szemnedvesség mérés

• Számos növényfaj előre felprogramozott profilja elérhető

• Betakarítás automata szakaszolással – a hozamot mindig a tényleges munkaszélesség figyelembevételével kalkulálja

• A hozam- és nedvesség térképek már munkavégzés közben megjelennek a képernyőn, így azonnali visszajelzést kaphat a szántóföld termőképességéről

• A betakarítási képernyő azonnal információt ad a learatott terület nagyságáról, a teljes és az átlag hozamról

• A hozamadatok elemzésével feltálható a táblákon belüli változékonyság, pontosabbá tehető a tápanyag-visszapótlás

• Összehasonlítható az egyes fajták, hibridek teljesítménye hozam, vízleadás, stb. tekintetében – így tényadatok alapján válaszhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet a következő szezonra.

 

Forduljon területi képviselőinkhez és kérje egyedi ajánlatunkat!