Továbbképzés EASY Szakértőknek

Továbbképzés EASY Szakértőknek

2017. június 12. hétfő.
  (Gépek)

A hatályos környezetvédelmi előírások betartása, azok szigorodásának trendje új kihívásokat jelent a mezőgazdaságban. A digitális adat rögzítés és feldolgozás lesz mind a kis-, mind a nagyvállakozások számára segítség, hogy megbirkózzanak a kihívásokkal.

Ezzel a témával kapcsolatban a CLAAS 2017 májusában egy speciális összejövetelt tartott az EASY Szakértőinek. Az EASY Szakértők a mezőgazdasági digitalizáció témájában jártas szakemberek. A rendezvény fő témája az EASY programnak a digitális adatrögzítésre és feldolgozásra adott különböző megoldásai voltak, amikkel a környezetvédelmi előírásoknak és műtrágyakijuttatási irányelveknek meg lehet felelni. 

 

 

Keresse meg a CLAAS forgalmazójának EASY Szakértőjét, és beszélgessen vele például arról, hogy milyen egyszerűen és hatékonyan működik az összes munkafolyamat automatikus dokumentációja hozamtérkép-készítéssel, a CLAAS traktorokkal és a TELEMATICS-szal. Vagy hogy hogyan dolgozhatja fel Ön a CLAAS ISOBUS terminálokkal és a Task Control feladatvezérléssel a megbízásokat, vagy hogyan kerülheti el a nem kívánt átfedéseket a Section Control automatikus szakaszolásvezérlés funkciónak köszönhetően.

Hagyatkozzon az EASY szolgáltatásaira, például a talajtérkép-készítésre, a talajminta-vételezésre, a meglévő adatainak kielemzésére, vagy helyspecifikus talajműveléshez elkészített térképre. Tájékozódjon arról is, hogyan tudja a CROP SENSOR ISAIRA növényi szenzorral pontosítani a szükséges mennyiségeket a nitrogén- és tápanyagpótlásnál. 

 

Bővebb információért az EASY rendszerekről keresse claasos üzletkötő kollégáinkat!

 

Fordította: Vas Magdolna, marketingmenedzser

Forrás és kép: CLAAS