Phylazonit talajbaktérium készítmények Horsch gépekkel!

Phylazonit talajbaktérium készítmények Horsch gépekkel!

2017. június 26. hétfő.
  (Gépek)

A Phylazonit termékeket forgalmazó Agrova Kft. a Horsch Terrano kultivátorokat értékesítő Axiál Kft.-vel, valamint a gépbérlettel foglalkozó Manax Kft.-vel kötött együttműködést. Részletekért olvassa el közleményünket!

A precíziós gazdálkodás fontos eleme a jövő mezőgazdaságának, ezért lényeges, hogy a termőföldhöz és a legjövedelmezőbb termésátlag eléréséhez állítsuk be termelésünket. A talajszerkezet megóvása és javítása – az éghajlatváltozás tükrében – okszerű talajműveléssel és a Phylazonit talajbaktérium készítményeivel jól megvalósítható.

 

 

A Phylazonit termékeket forgalmazó Agrova Kft. az Axiál Kft.-vel kötött együttműködése keretében Horsch Terrano típusú kultivátorokat vásárol és Phyller kijuttató szerkezetekkel lát el felhasználói számára.

A nevezett kultivátorokon kívül a Manax Kft. bérelhető Horsch rövidtárcsáin valamint az Axiál Kft. bemutató Horsch gabonavetőgépein is elérhetőek lesznek a kijuttató szerkezetek, hogy minél szélesebb körben tudjuk a gazdálkodók igényeit kielégíteni, a „mulcs hagyó” alapműveléstől a tarlóbontáson át a talajregenerálásig.

A Phylazonit Technológia három alapeleme a talajszerkezet javítása, tápanyagfelvétel fokozása, és a növénykondicionálás, valamint a fent említett együttműködés jó lehetőség a versenyképes gazdálkodást szem előtt tartó termelők számára.

 

A gépek igénybe vételének feltételeiről érdeklődjenek a Phylazonit tanácsadóinál!