Nyílt nap az Agrifac gyárban

Nyílt nap az Agrifac gyárban

2018. február 12. hétfő.
  (Gépek)

Különleges eseménnyel készült látogatóinak a holland permetezőgép-gyártó, az Agrifac. A vállalat nyílt napot tartott a gyár átalakítása, felújítása alkalmából, melyre 2018. február 10-én szombaton Steenwijkben került sor.

„Kíváncsi rá, hogy néz ki a gyár felújítás után? Vagy mindig is szeretett volna vezetni egy Agrifac Condor önjáró permetezőgépet? Ne hagyja ki a lehetőséget és látogasson el 10:00 és 15:00 óra között a nyitott napunkra! Kávéval és mindenféle szórakoztató programmal várjuk, beleértve a gyárlátogatást.” – olvashatjuk a kecsegtető felhívást az Agrifac Facebook oldalon.

 

 

A programok között volt a VR szemüveg kipróbálási lehetőség, mellyel virtuális térben végezhettek permetezési műveleteket, de az igazi Condort is vezethették az érdeklődők. A nyílt napon jelen volt Manon Kools, az Európa-bajnok traktorhúzó és Alex Veerbeek erőművész is. A legkisebbek sem unatkozhattak, melyről a gyereksarok színes és változatos kínálata gondoskodott. Természetesen a szórakoztatás mellett a szakmaiságra is jutott idő, ismertették a gyártó legújabb innovációit, termékeit is.

 

 

Az új gyárat az Agrifac koncepciójához igazították, mely a következő:

Annak ellenére, hogy 2050-re a világ népessége várhatóan 9 milliárdra emelkedik, elegendő kapacitás áll rendelkezésre, hogy mindenkinek élelmet tudjunk biztosítani. Képesek vagyunk növelni az élelmiszertermelést a már meglévő mezőgazdasági területeken anélkül, hogy új parcellákat kellene művelés alá vonnunk, miközben csökkentjük ökológiai lábnyomunkat. Pontosan ez az Agrifac! Hozzájárulunk az élelmiszerek iránti növekvő igények kielégítéséhez, fenntartható és ragyogóan egyszerű módon.

 

 

A mindenki számára nyilvános napot, egy szűkebb közönségnek, beszállítóknak és partnereiknek szánt szakmai hét előzte meg, ahol kollégáink is részt vettek. Hamarosan az Ő beszámolóikat is olvashatják.

Tovább információ az Agrifac Condor önjáró permetezőgépről IDE kattintva!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Agrifac Facebook