Ne próbáld ki otthon! (+videó)

Ne próbáld ki otthon! (+videó)

2017. augusztus 28. hétfő.
  (Gépek)

Az olasz FOLCO TEAM jól ismert kaszkadőr körökben, de a látványos és veszélyes mutatványokat kedvelő rendezvénylátogatók között is. A négygenerációs cirkuszi kaszkadőrcsalád története 1953-ra nyúlik vissza.

Akkoriban még lovas mutatványokkal kápráztatták el a nézőközönséget, mára viszont már a technika vette át alapvetően a lovak szerepét. Számos film hajmeresztő jelenetét forgatták a közreműködésükkel, a több emelet magasból való ugrásoktól az autós, motoros üldözésekig. Persze jelen vannak sok nagy rendezvényen is látványos és elképesztő mutatványaikkal. De ők nyitották meg az első kaszkadőr iskolát is Olaszországban 2005-ben.

 

 

De mi közük a Landinihez? Nem egy Landini traktort kaparintottak már a kezeik közé, két keréken egyensúlyozva, elkápráztatva közönségüket. Szponzoráció kapcsán szoros a kapcsolatuk a gyárral, több közös rendezvényen mutatkoztak már be. Legutóbb az Argo Tractors nyílt napján, melyet a san martino in rio-i gyáregységben rendeztek meg, ahol egy 4-es szériás Landinit állítottak két kerékre. Ezt azonban senkinek sem javaslom kipróbálni otthon!

 

 

Szöveg: Sebesi István, termékmenedzser

Forrás és kép: Landini