Landini gyár Törökországban

Landini gyár Törökországban

2017. november 06. hétfő.
  (Gépek)

Az Argo Tractorshoz tartozó Landini megállapodást írt alá a török Anadolu Motorral, mely szerint az Isztambul mellett található Sekerpinarban kifejezetten a török, valamint a nem-emissziós, Európán kívüli piacokra fognak traktorokat gyártani.

A stratégiai együttműködés az Argo Tractors által az Anadoluval indított kereskedelmi kapcsolat eredményeként jött létre, amelyet Valerio Morra, az Argo Tractor elnöke Törökország egyik legfontosabb és legelismertebb ipari csoportjának nevezett.

A megállapodás tovább építi a Landini traktorok helyzetét a török piacon, a nem-emissziós piacokra szánt modellek gyártásán keresztül, ahol a mezőgazdasági gépesítés gyorsan fejlődik, és naprakész termékeket igényel.

A Landini traktorgyártó üzem, amely 10 millió eurót meghaladó beruházást tesz ki, 2018 tavaszától fog üzemelni, ahol szintén az úgynevezett „Lean Production” azaz gazdaságos vállalatirányítási stratégiát fogják alkalmazni, akárcsak a többi Argo traktorgyártó üzemnél. A létesítmény évente több mint 6000 erőgép gyártását teszi lehetővé, melyek kezdetben 50 és 75 lóerő közötti traktorok lesznek, de 24 hónapon belül akár 110 lóerős gépekig növelhető a portfólió.

Bora Kocak, az Anadolu csoport elnöke elmondta: „Hisszük, hogy elemeztük a török piac szükségleteik és kidolgoztuk a megfelelő együttműködést az Argo Tractorssal. Elkezdjük az erőgépek gyártását a híres Landini márkanévvel, ami nagy előnyökkel jár a gazdaságok és a gazdálkodók számára.

További információt a Landini erőgépekről IDE kattintva talál!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Landini, Agriland