Két elképesztő LANDINI akció

Két elképesztő LANDINI akció

2017. július 05. szerda.
  (Gépek)

Most szenzációs LANDINI traktorajánlatokra szeretnénk felhívni figyelmét az univerzális kategóriában, illetve a legnagyobb gépcsaládban. A részleteket cikkünkből ismerheti meg!

LANDINI 5-100D

A LANDINI egyik sokoldalú típusa, az 5-100D meghajtását a Perkins 854E-E34TA 3,4 literes, 4-hengeres, turbó-intercooleres motorja biztosítja (95 LE). Ezt a motort hengerenként 2-szelepes elrendezés és common rail befecskendező rendszer jellemzi, ennek köszönhető a kimagasló teljesítmény az erő és a nyomaték vonatkozásában, mindez alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett.

 

 

Az 5-100D traktor sebességváltója 12 előremeneti és 12 hátrameneti sebességfokozat kapcsolását teszi lehetővé, mechanikusan, szinkronizált irányváltóval, amely a kormánykerék alatt található, de kiegészül egy szorzóval is. Így az alapfelszereltségű gép összesen 24/12 fokozatra képes.

Az 1”3/8-os tengelycsonkkal felszerelt TLT kétféle fokozatba kapcsolható: 540/1000 min-1. A TLT tengelykapcsoló elektromosan működtethető egy szervo rásegítéssel, egy nyomógombbal. A lágy és modulált kapcsolás lehetővé teszi a munkagép kíméletes beindítását az üzemeltetés maximális biztonsága és kényelme érdekében.

 

 

A hidraulika rendszer szivattyúja 82 l/min (3-pont + kormányzás) maximális térfogatáramot biztosít. A robusztus 3-pontot 2. kategóriás függesztő szerkezet jellemzi mechanikus erő-, helyzet-, vegyes szabályozással és úszó helyzettel, amely 4350 kg-os maximális emelési kapacitásra képes. A rendszer alapesetben 2 kihelyezett hidraulika szelepet tartalmaz. Az 5-100D vezetőfülkéje az ergonómia és a kényelem magasabb szintjét képviseli.

Akciós ajánlati ár: 33.500 € + ÁFA*

* Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes.

 

LANDINI 7 + TOPCON

Most TOPCON automata kormányzási rendszerrel szerelt LANDINI 7-175 és 7-215 típusú traktorok jelentős kedvezménnyel érhetők el.

A LANDINI 7-175 (165/175 LE) és 7-215 (188/212 LE) típusok a gyártó jelenleg legnagyobb traktorszériájához tartoznak. Erőforrásuk 6 hengeres, 6,7 literes, melyek strapabíró alvázba lettek építve. A „Roboshift” sebességváltó 24 sebességfokozattal magában foglal 6 csoportban 4 powershift fokozatot, és elektromos irányváltót is. A különböző műveletek során a sokféle automata funkció (Autoshift, táblavégi forduló automatika, automata differenciálzár, stb.) jelentősen megkönnyíti a kezelő dolgát.

A traktorokhoz ajánlott TOPCON System 250 rendszer ±2 cm pontosságával nagymértékben hozzájárul a munka hatékonyságához, segítségével növekszenek a hozamok, illetve az egyes munkafolyamatok költsége is csökkenthető.

  

 

A szettben található X25 monitor a vezérlő- és megjelenítési opciók gazdag választékát kínálja, például olyan funkciókat, mint az érintőképernyő, mini nézet, az információs ablakok „fogd és vidd” mozgatása, a felhasználók által definiálható „irányítópult”, az interaktív gombmező. Az X25 vezérlőegység képes vezérelni például a permetezést, a műtrágyaszórást vagy a vetést úgy, hogy a műveletek hézag- és átfedés-mentessége garantált.

AGI-4 antenna esetén alapfelszereltség az EGNOS jelkorrekció, az RTK rádiós opciókkal 2 cm-es pontosságig bővíthető. A kompakt, önmagában zárt kormányautomatika nem nyúlik be a kezelő munkaterületére olyan külső részegységekkel, amelyek zavarhatnák a normál napi működést. Nagy nyomatékú, közvetlen hajtású motorja csendes működést biztosít, a világ legpontosabb elektromos kormányzása mellett.

A rendszerhez csatolt, az első kerekek szögállását érzékelő szenzor speciális gépkapcsolatok és mellső munkagép használatánál is biztosítja az RTK pontos vonalvezetést.

Annak érdekében, hogy az RTK korrekciós szolgáltatás a területek lehető legnagyobb részén kihasználható legyen, 2 db SIM kártya fogadására képes GPRS modemet használnak. Ezzel az eszközzel növelve a korrekció lefedettségét, elérhetőségét.

Akciós ajánlati ár: 86.000 € + ÁFA-tól*

* Az ajánlat a 2017. augusztus 31-ig megrendelt gépekre vonatkozik.

 

További részletekért keresse a területileg illetékes üzletkötő kollégákat!