Két „Az év gépe" díj boldog birtokosa

Két „Az év gépe" díj boldog birtokosa

2018. február 14. szerda.
  (Gépek)

Nem is kérdés, biztosan emlékszünk még! A CLAAS két gépével is elnyerte a megtisztelő, „Az év gépe 2018” címet a tavaly év végén megrendezett, neves Agritechnica nemzetközi szakkiállításon. 

Az Agritechnica kiállításon a CLAAS „Az év gépe” ünnepélyes díjátadóján két kategóriában is átvehette az első helyezésért járó díjat: az AXION 900 és a SCORPION gépeket is kitüntették a megtisztelő címmel. Egy nemzetközi, szakújságírókból álló zsűri – melynek magyar tagja is van Dr. Hajdú József személyében – 14 kategória indulói közül választották ki a legjobbakat.

A nagytraktor-kategória nyertese az új AXION 900 lett. A CLAAS az AXION-sorozatot nemrég öt új modellel bővítette. A sorozat új legnagyobbja az AXION 960, melyben egy 8,7 literes, hathengeres FPT-Cursor-motor 445 lóerő maximális teljesítményt, és 1850 Nm nyomatékot biztosít. 

 

Az új AXION 900 a „Nagytraktorok” kategória nyertese. Balról jobbra Friedrich Rüther (termékmenedzser-traktorok), Bernd Großelohmann (marketing), Guido Hilderink (termékmenedzser-traktorok) és Ludovic Cousin (marketing)

 

Az „Anyagrakodás/logisztika” kategória legjobb indulójává választották az új SCORPION rakodót. A CLAAS az új kooperációs partnerével, a Liebherrel közösen mutatta be az új SCORPION teleszkópos rakodók sorozatát. A modellek megnövelt emelőereje és új kezelőtámogató rendszere nagyobb teljesítményt és kényelmet, illetve fokozottabb biztonságot és megbízhatóságot nyújt. Újonnan kínált funkciók a DYNAMIC POWER a motorvezérléshez, az új SMART LOADING kezelőtámogató rendszer a munkahidraulika és túlterhelés elleni védelem finombeállításához, vagy a teljesen automatikus rögzítőfék, illetve a harántkormányzás negyedik kormányzási módként.

 

A SCORPION a „Anyagrakodás/logisztika” kategória legjobbja. Balról jobbra: Michael Rüther, Holger Jürgens (a CLAAS Material Handling Gmbh-tól) és Bernd Hammer (kerekes/teleszkópos rakodók értékesítési felelőse)

 

Szöveg: Vas Magdolna, marketingmenedzser

Forrás és kép: CLAAS