HYUNDAI elektromos targoncák 3 év vagy 5000 üzemóra gyári garanciával

HYUNDAI elektromos targoncák 3 év vagy 5000 üzemóra gyári garanciával

2017. május 29. hétfő.
  (Gépek)

Az AXIÁL Kft. a HYUNDAI vállalattal együttműködve a 2017-ben megrendelt és megvásárolt elektromos targoncáira 3 év vagy 5000 üzemóra gyári garanciát biztosít. Érdeklik a részletek? Kattintson!

A HYUNDAI 1 és 5 tonna közötti teherbírással rendelkező elektromos targoncái biztosítják a teljes termékpalettát. 24/48/80Voltos kivitelek tekintetében is számos lehetőség áll a felhasználó rendelkezésére, ráadásul a mostani, 9-es szériába tartozó gépek az európai igényeknek megfelelően, a felhasználók tapasztalatai alapján lettek kifejlesztve. Kényelmi funkciót tekintve is kiemelkedő termékről beszélhetünk a kategóriájában – többek között a LED közúti világítás és irányjelzők, a tolatásjelző, színes LCD kijelző, visszagurulás gátló, integrált villa oldalmozgató ide sorolható, de pont a kényelmi funkciók miatt lett kialakítva az akkumulátor oldalsó irányból való cserélésének lehetősége is. Ezen túl az egyedi igényeknek megfelelően számos további plusz opciót rendelhetünk a gépbe, amelyek ezt a komfortot még magasabb szintre emeli.

 

Az akció 2017. június 1. és 2017. december 1. között leadott megrendelésekre érvényes, 2017-ben történő gép leszállítás mellett! A kép illusztráció. Bővebb információkért keresse területi képviselő kollegáinkat!

 

Szöveg: Spaltenberger Tamás, termékmenedzser