Három hónap ingyen Gehl használat

Három hónap ingyen Gehl használat

2017. november 08. szerda.
  (Gépek)

Egy vadonatúj Gehl R190 típusú csúszókormányzású rakodógépet szállítottak le a wisconsini Baudhuin's Grandview Dairyhez (a továbbiakban BG tejgazdaság), hogy három hónapon vagy 150 üzemórán keresztül ingyen használhassák azt.

A BG tejgazdaság is részt vett a Gehl játékán, amelyet a Wisconsin Farm Technology Days rendezvényen szerveztek a nagyérdeműnek 2017. július 11. és 13. között. Az eseményen a gazdaság tulajdonosainak több családtagja is önkéntesként volt jelen, de arra mindig találtak időt, hogy megálljanak a Gehl standon és nevezzenek a játékra.

A tizenhárom éves fiúnk, aki imádja a gazdálkodást, teljesen el volt ragadtatva, amikor kiderült, hogy nyertünk” – mondta Tammy Baudhuin. „Eljött velünk a Farm Technology Daysre, megnézte az összes felszerelést, megállt a standokon, nevezett a játékon és olyan izgatott lett, amikor megtudta, hogy nyertünk!

 

 

A gépet a helyi Gehl márkakereskedőhöz, a Luxemburg Motor Companyhez szállították le, majd onnan került a tejgazdasághoz. A Baudhuin Grandview Dairy 2400 hektárral rendelkezik, kb. 600 tejelő tehenük van. A farmot az 1900-as évek elején Louis és Agnes Sissel indította el, mely négy generációval később is a családban van. A Luxemburg Motor Companyvel jó kapcsolatot ápolnak, 1961-ig nyúlik vissza ismeretségük, így hűséges ügyfélnek számítanak.

 

HIRDETÉS

 

A BG tejgazdaság a Gehl R190 rakodógép megérdemelt nyertese”, mondta ifjabb Dennis Massart a Luxemburg Motor Company társtulajdonosa. „Az 1960-as évek óta dolgozunk együtt velük és mindig jelentős ügyfeleink voltak.

A Gehl R190 csúszókormányzású rakodógép kiváló teljesítményével ideális mezőgazdasági alkalmazásra. Főbb jellemzői közé tartozik a 69 lóerős motor, a közel 900 kg-os kapacitás, a kivételes biztonsági elemek és az univerzális gyorscsatlakozó-rendszer. 

Jelenleg hat darab Gehl csúszókormányzású rakodó van a gazdaságunkban” – mondta Rob Baudhuin. „Szeretjük a vezérlését, a megbízhatóságát, a könnyű üzemeltetését.”

 

Tovább információt a Gehl R szériáról IDE kattintva kaphat!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Gehl