Grégoire-Besson ekék még közelebb Önhöz

Grégoire-Besson ekék még közelebb Önhöz

2017. július 28. péntek.
  (Gépek)

Kerecsendi telephelyünk közelében szerveztük meg első régiós gyakorlati oktatásunkat területi képviselő kollégáink részére. A helyszín Antal László partnerünk területén, Dormánd mellett volt. Az oktatás után minden 2 telephely demógépet kap.

A gépkapcsolat egy FENDT 516-os erőgép és a legújabb fejlesztésű Grégoire-Besson R6 eke, és annak az RB6, azaz B-típusú nyírócsavar biztosítású változata volt. Az új eke méltó utódja az R47-es típusnak azzal a különbséggel, hogy amíg az R47 max. 160 lóerős traktorhoz volt ajánlható, addig az R6 180 lóerőig, de a könnyebb területeken a 200 Le traktorokhoz is jó lehet akár 5 vasú kivitelben.

 

 

Az oktatás során területi képviselőink felkészültek lettek, ezért az a döntés született, hogy minden 2 telephely 1 db R6-os demógépet mozgathat a partnereinkhez, ahol a beállításokat ők maguk mutatják majd meg. Többek között ismertetik, hogy mennyit is változott a Grégoire-Besson gyártás technológiája, mennyivel egyszerűbbek a beállítások, és az új ekeszár kialakításnak köszönhetően mennyivel gazdaságosabban üzemeltethető a gép a jól megszokott és megbízható robosztusság mellett.

 

Forduljon bizalommal területi képviselőinkhöz és érdeklődjön Grégoire-Besson ekéinkről!

 

Szöveg és kép: Lisz Péter, termékmenedzser