Framest Regular gyorstárcsa előrendelési akció

Framest Regular gyorstárcsa előrendelési akció

2017. június 09. péntek.
  (Gépek)

A Framest Regular 4500 gyorstárcsa június és július hónapban előrendelési akció keretében kedvezményes áron rendelhető meg. Ne maradjon le róla!

Nagy sebességű munkavégzésre lett tervezve, optimális munkasebessége 12-14 km/h.

A gép a középnehéz rövidtárcsa kategóriába tartozik, 610 mm-es gömbsüveg lapjai jó penetrációs képességgel bírnak, extra tömeg ráhelyezése nélkül. A megfelelően nagy átmérőjű csipkés levelek jó aprítást és keverést végeznek szélsőséges talajállapotnál is. A tárcsalevelek munkamélysége nagyon egyszerűen, hézagoló lemezek behelyezésével, illetve kivételével gyorsan-, könnyen beállítható. A tárcsatartó karok szögének változtatása nem a mélységállítást szolgálja, hanem a hántási- és alávágási szöget kombinálja az adott körülményekhez leginkább megfelelő módon. Így a gép mindig a talajtípusnak-, állapotnak, szármaradványnak megfelelően végezhet optimális munkát.

A 250 mm-es laposztás miatt nem kell azzal számolni, hogy nagy rögöket szakít fel, így a gép utáni talajfelszín jól elmunkálható, illetve arra alkalmas vetőgéppel azonnal vethető.

A gép karbantartásmentes csapágyazással, kopásálló tárcsalevelekkel van szerelve. A melegen hengerelt zártszelvényből készült vázelemek, a robosztus kivitelezés hosszú élettartamot, megbízható működést garantál minimális karbantartási igény mellett.

A középre szerelt szállítókerék szintén a gép egyenletes futását segíti munka közben, szállításkor pedig jobb tehereloszlást biztosít. A gép alkalmas elsődleges és másodlagos művelésre egyaránt. A tárcsák munkáját a már jól bevált Framest tömörítő hengerek zárják. Leggyakrabban használatos az 510 mm átmérőjű DD formátumú mélytömörítő henger. Méterenkénti 235 kg-os tömegével a megművelt réteg teljes szélességében megfelelő minőségű apróbarázdás felszínt képez. A másik népszerű hengertípus a 630 mm átmérőjű víztakarékos gumihenger. Száraz időben kiváló rögrendezéshez, nedves időben pedig beragadás mentes munkához. A hengeren levő gumibütykök a könnyű vontatást segítik, a talajban hagyott nyomok helyben tartják a leeső csapadékot, valamint egyedülálló rögrendező munkát végeznek. Méterenkénti súlya 176 kg.   

Az akciós gép munkaszélessége 4500 mm, teljesítmény igénye 130-140 kW.

Azoknak ajánljuk a Framest Regulart, akik olyan gyorstárcsát keresnek, amit szélesebb felhasználási spektrumban is tudnak használni, szemben a piacon szereplő hasonló eszközökkel, például nagy mennyiségű szármaradvány bedolgozására.

A előrendelési akció keretében a július 31-ig megrendelt gépek már nettó 8.200.000,- Ft-tól (bruttó 10.414.000,- Ft-tól) kaphatóak.

 

További információkért keresse területi kérviselő kollegáinkat!

 

Szöveg és kép: Berta János, termékmenedzser