FENDT a dél-afrikai piacon

FENDT a dél-afrikai piacon

2017. július 07. péntek.
  (Gépek)

A kiterjedt értékesítési hálózattal rendelkező FENDT sikerességét jelzi, hogy továbbra is terjeszkedik. 2017 májusában a dél-afrikai piacon kezdte meg traktorai forgalmazását, melyekkel a Nampo kiállításon debütált.

Dél-Afrika egyik legnagyobb mezőgazdasági vásárán a bothaville-i Nampo Harvest Day elnevezésű rendezvényen prezentálták először a forgalmazott FENDT gépeket az érdeklődők számára. Gary Collar az AGCO cégcsoport afrikai, illetve távol-keleti részlegének vezérigazgatója elmondta, nagy öröm számukra, hogy ezen a nagyszabású eseményen mutatkozhatnak be és a dél-afrikai partnerük segítségével egy újabb, fontos lépést tehetnek az Európán kívüli piacok bővítése felé. Ez része az AGCO globális növekedési stratégiájának.

 

 

A kiállításon négy FENDT erőgép szériát mutattak be:

  • A 200 Vario V típust, amelynek teljesítménye 70-110 lóerő. Ez a keskeny nyomtávú gép, melynek szélessége mindössze 1,07 m ideális szőlő-, gyümölcs ültetvényekre. A szintszabályozós első tengelye egyedi és garantálja a maximális kényelmet, illetve a tökéletes vezetési biztonságot. Bővebben ITT olvashat a típusról!

  • A 700 Vario egy sokoldalú traktor, amely 140-240 lóerős tartományban szinte bármilyen alkalmazásra ajánlott, a szállítási feladatoktól kezdve a nehéz szántóföldi munkákig. Az erős félkeretes alváz, szintszabályozott első tengely akár hat tonnánál nagyobb hasznos terhelést is könnyedén elbír. Ezenkívül légfékrendszer biztosítja az egész járműszerelvény lassulását és a jó úttartást a kanyarokban is. A gépet részletesen IDE kattintva ismerheti meg!

  • A 390 lóerős maximális teljesítményű 900 Vario széria az európai nagyüzemi- és bérvállalkozók népszerű gépe 1995 óta. A sorozat modelljei nemcsak erősek, hanem rendkívül üzemanyag-takarékosak is. Professzionális műszaki megoldásokkal felszerelt traktor, melynek eredménye tökéletesen összehangolt motor-, kipufogó- és hajtóműtechnológia. Tovább információt ITT!

  • Végül, de nem utolsó sorban az 1000 Vario is elérhetővé válik a dél-afrikai vállalkozók számára. Teljesítménytartománya 380-500 lóerő közötti, típusát tekintve pedig igazi univerzális mindenes. A motorháztető alatt számos innováció van, mint például a továbbfejlesztett Vario hajtómű, vagy a Vario terminálba integrált asszisztencia rendszer, amely az optimális gumiabroncsnyomás-beállításért felel. Extrém körülmények között is megállja a helyét, ráadásul gazdaságosan. ITT olvashat róla többet!

 

Ismerje meg aktuális akcióinkat, illetve árajánlatért keresse területileg illetékes kollégáinkat!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: FENDT