Díjnyertes Hidromek kotró-rakodó az ÉBSZ-en

Díjnyertes Hidromek kotró-rakodó az ÉBSZ-en

2017. augusztus 07. hétfő.
  (Gépek)

Az Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége (ÉBSZ) 2017. szeptember 14-16. napokon hatodik alkalommal rendezi meg nagyszabású kiállítását, melyen az AXIÁL Kft. Építő- és Anyagmozgató Gépüzletága is jelen lesz.

Az AXIÁL Kft. rendszeresen részt vesz az eseményen, ahol most kínálatát 150 négyzetméteres kiállítói területen jeleníti meg. Korábban már beszámoltunk róla, hogy Gehl és Manitou gépeket is visznek a helyszínre, de a tervek szerint egy Hidromek 102B kotró-rakodóval is készülnek a kollégák.

A Hidromek 102B közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik. Elődjeihez képest nagyobb teljesítményre képes, mindezt magasabb komfort mellett. 

 

 

A kezelőfülke díjnyertes, tágas, növelt üvegfelületekkel rendelkezik. Az ergonomikus, kezelőbarát kialakításhoz a rugós ülés, rádió-CD lejátszó, opcióként elérhető légkondicionáló, tároló rekeszek tartoznak. A kezelő kényelmes joystick-kal dolgozik. 

 

 

A multifunkciós front homlokrakodó kategóriája csúcsa. Alapfelszereltsége az ún. 4:1-ben kanál, és számos egyéb szerelék, a raklapvillától a megfogókig. Versenytársainál nagyobb (maximálisan 5,7 méter) ásási mélységgel és kiemelkedő emelési magassággal jellemezhető. A kisebb fordulási sugár lehetőségét háromféle kormányzási mód teszi lehetővé. 

Erőátviteli rendszerét a mai legfejlettebb technológia jellemzi. A 100 lóerős Perkins motor pedig a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is megfelel.

 

Tekintse meg élőben a gépet 2017. szeptember 14. és 16. között, a tököli reptéren! További információ ITT!