Berthoud Sprinter permetező a kisebb gazdaságoknak

Berthoud Sprinter permetező a kisebb gazdaságoknak

2017. június 08. csütörtök.
  (Gépek)

Az Axiál Kft. permetező kínálatában a kis- és közepes gazdaságok is megtalálják a számukra ideális gépítpust, ez nem más, mint a Berthoud Sprinter.

A Berthoud Sprinter azoknak a gazdaságoknak készült, melyek néhány száz hektáros területtel rendelkeznek. A permetezési-, tisztítási-, és keverési funkciókhoz az anyagáramot egy GAMA típusú, 3 hengeres dugattyús szivattyú szolgáltatja. Ezt a nagy munkabírású szivattyút a Berthoud fejlesztette, évtizedek óta gyártja és szereli permetezőgépeibe. A hektáronkénti kijuttatandó lémennyiség szabályozása egyszerűen kezelhető, szintén saját fejlesztésű DPTronic komputerrel történik. Nem átfolyásmérőt használ, hanem nyomásadatok alapján számol, így nagyobb rugalmassággal követi le a munkasebesség ingadozásokat, valamint a táblavégi bekezdéseknél gyorsabb reakcióidővel számolhatunk. A 18 / 20 / 21 / 24 méter munkaszélességű, paralelogramma emelésű, térszerkezetű, központi forgócsapos felfüggesztésű kereten jól védett helyen helyezkednek el a permetlévezetékek, és rajtuk a négy állású fúvókatartók. Hidraulikus a keretnyitás-zárás, valamint a lejtéskorrekció. Mint minden Berthoud permetezőgépen, a kötőelemek, csőbilincsek és a függesztőcsapok is rozsdamentesek.

 

Az Axiál Kft. 2625 literes polietilén tartállyal rendelkező, 18 méteres térszerkezetű szórókeretű Berthoud Sprintert kedvezményesen most nettó 26.000,- Eur (bruttó 33.020,- Eur) ártól kínálja, 2017. július 31-ig, illetve a készlet erejéig.

 

További információkért kérjük, forduljon területi képviselő kollegáinkhoz!

 

Szöveg és kép: Berta János, termékmenedzser