Az ÉBSZ-en bizony GEHL gépek is lesznek!

Az ÉBSZ-en bizony GEHL gépek is lesznek!

2017. július 13. csütörtök.
  (Gépek)

2017. szeptember 14-én, csütörtökön nyitja meg kapuit az ÉBSZ Építőgép Kiállítás, immáron 6. alkalommal. Az építőgépesítés három napos rendezvényének a Tököli reptér fog otthont adni, amelyen minden nagy munkagépgyártó, forgalmazó képviselteti magát.

Az expót szakmai programok színesítik, amelyet látványos géptesztek és a szakma elitjéhez tartozó professzionális gépkezelők munkagép showműsorai tesznek még sokrétűbbé és szórakoztatóbbá. Az esemény ad otthont „Az ország legjobb gépkezelője” versenynek is, ahol nagy értékű díjjal jutalmazzák a szakma legjobbjait. Látogatók számára ingyenes parkolási lehetőséget és ingyenes belépőt biztosítanak, amihez csak regisztrálni kell az ÉBSZ weboldalán.

A nagyszabású rendezvényen részt vesz cégünk építőipari- és anyagmozgató gépekkel foglalkozó üzletága is, amely többek között GEHL rakodókat is kiállít területükön. Közel 160 éves múltjának köszönhetően a GEHL minden igényt kielégítő kompakt-rakodógép palettát kínál, melyek mind az iparban, mind a mezőgazdaságban széles körben alkalmazhatók.

 

 

 

A csúszókormányzású gépcsalád 12 típust foglal magában, a legkisebb SL 1640-es típus mindössze 909 mm széles és közel 400 kg megmozgatására képes. A legnagyobb gép a vertikális emelésű V 400-as típus, amely már 1814 kg-os működési kapacitással rendelkezik. A GEHL rakodók elérhetők gumihevederes kivitelben is, melyek megküzdenek a mostoha körülményekkel, laza talajokkal is.

 

A csúszókormányzású gépek mellett 6 féle derékcsuklós modell is megtalálható a GEHL kínálatában, amelyek 435 kg-tól egészen 1790 kg-os működési kapacitásig érhetők el.

 

A csúszókormányos kínálatot a kiskategóriás gépek nyitják, ezek ideálisak a szűk helyen való munkavégzésre, és jelentős teherbírással is rendelkeznek. A középkategória robusztus gépei komoly teljesítménnyel és teherbírással bírnak. Több mint egy tonna megmozgatására képesek a nagykategória óriásai: felépítésük, technikai adottságaik miatt mégis kisebb helyen is elférnek, akárcsak egy teleszkópos rakodó.

Látogasson el a rendezvényre és keresse fel az AXIÁL standot, ahol szeretettel várjuk!

 

Forrás: ÉBSZ, Agrotrend.hu