Átfogó gondoskodás, rugalmas tarifák a teljes Fendt termékportfólióra

Átfogó gondoskodás, rugalmas tarifák a teljes Fendt termékportfólióra

2017. szeptember 18. hétfő.
  (Gépek)

Az új gépek mellé ajánlott kiterjesztett garancia új kondícióival az AGCO/Fendt a partnerei számára széleskörű kínálatot biztosít a javítási költségek kockázatának kezelésére. 

A géptulajdonosok tervezhető gépköltségre illetve a rendszeres szerviz és karbantartás által a gépkiesés idejének minimalizálására vonatkozó igényének kielégítésére, a Fendt most egy vevőre szabott a „meglepetések” elleni védelmet kínál. A Fendt a gyártói garanciahosszabbításon keresztül teljes költségkontrolt és tervezhetőséget kínál minden partnerének, akik optimális értéktartást és kockázatcsökkentést keresnek.

A rugalmasan választható hosszúságú időtartamok és a választható önrész, ill. önrész nélküli kondíciók – típustól függően – határozzák meg a szolgáltatás árszintjét.

 

 

A Fendt az új gépei mellé ajánlott kiterjesztett garanciahosszabbítással a teljes termékportfóliójára az üzemeltetés összköltségére optimalizált ajánlatot kínál. A traktorokra vonatkozó hosszú távú 8 év/8000 üzemórára vonatkozó ajánlatával a Fendt egy kiemelkedően hosszú és széleskörű ajánlattal rendelkezik az iparágban.

 

 

Az ajánlat vonatkozik a gépen túl az eredeti AGCO-felépítményekre, kiegészítőkre és a homlokrakodókra is.

Az új kondíciókba 2018-as évtől a szokásos javítási költségeken túlmenően pl. további kockázatok, mint pl. a gépkiemelés, vontatás, járműdiagnosztika melybe a TLT-n keresztüli fékpadi mérés – is beletartozik.

 

Szöveg: Kresz Gábor, Fendt referens

Forrás és kép: Fendt