Aranyosan csillogó Fendt (+videó)

Aranyosan csillogó Fendt (+videó)

2017. október 05. csütörtök.
  (Gépek)

Ha narancssárga Fendttel találkozunk, nem lepődünk meg, hiszen kommunális járműként több erőgép is szolgál hazánkban. Már egy fekete Fendtre se húzzuk fel a szemöldökünk, sőt „Fendt-zöldből” is kétféle van a piacon. De arany Fendt traktort látott-e már?

Persze, nincs miért aggódni, nem kezd szériagyártásba a marktoberdorfi traktorgyár, de a napokban egy igazán egyedi modell gurult le a gyártósorról, egy aranyszínű Fendt erőgép. Az üzemben nem passzióból készítették az aranyosan csillogó high-tech traktort, hanem egy aranylakodalom alkalmából.

Ugyanis a Fendt és a belga mezőgazdasági gépforgalmazó, a Hilaire Van der Haeghe kerek 50 éves együttműködését ünnepeli és ugye aranylakodalomhoz arany erőgép dukál. A jubileumi gép egy 724 Vario típus, melynek legyártását a belga cég kérte, de itt még nem ért véget a történet. Az arany traktort meg is nyerhetik a Hilaire Van der Haeghe ügyfelei, akik december 15-ig érdeklődhetnek a részletekről. Mi is kíváncsiak vagyunk, kinek a tulajdonába kerül a különleges gép, de az eredményhirdetésre még egy kicsit várnunk kell, addig is vegyük szemügyre a masinát!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Redaktion Agrartechnik Facebook, Fendt Global Facebook