A szeptemberi ÉBSZ-en MANITOU is lesz!

A szeptemberi ÉBSZ-en MANITOU is lesz!

2017. július 26. szerda.
  (Gépek)

A forgóvázas teleszkópos rakodógépek piacán vezető szerepet betöltő gépcsalád, az MRT Privilege + széria 2013-ban a BAUMA Építőipari Kiállításon mutatkozott be. Jelenleg 5 modellt tartalmaz, amelyeket kifejezetten nagy igénybevételhez ajánlottak.

Az alapkoncepció maradt: nagy teherbírású, forgóvázas teleszkópos rakodógép, egyedi teleszkópos stabilizátorral, a MANTIOU-ra jellemző biztonsági felszereltséggel. A gép használója egy modernizált, teljesen digitalizált, a saját kényelméhez, munkastílusához igazított fülkében tölti munkanapját. Állíthatja a torony fordulási, a gém emelési, süllyesztési, kitolási, és a kos billentési sebességet. A kezelőfelület minden információval ellátja a gépkezelőt, a stabilizátorok pillanatnyi helyzetétől, a használt adapter tulajdonságain át a gém végi teher súlyáig, nyitásszögéig, a torony elfordulási szögéig, a pillanatnyi emelési magasságig. A legújabb innováció egy adapteres terhelés-érzékelő rendszer, mely a gép által nyújtott terhelési tartományokon belüli használatot engedélyez.

 

 

Az MRT Privilege + gépcsalád maximálisan 5,5 tonnát tud megmozgatni, a legnagyobb elérhető magasság pedig közel 32 m. Kisebb igénybevétel esetén ajánlott az MRT Easy széria, amelyben 4 db modell található. 14 m-től egészen 21 méteres emelési magasság érhető el az Easy modellekkel. A maximális teherbírás pedig 4,5 t.

 

 

A széria valamely modellje megtekinthető lesz a 2017. szeptember 14. és 16. között megrendezésre kerülő ÉBSZ Építőgép Kiállításon, melyen az AXIÁL Kft. Építő- és Anyagmozgató Gépüzletága is jelen lesz. Az eseménynek a tököli reptér ad otthon, amely kiválóan megközelíthető. A szervezők számos programmal, látvány show műsorokkal készülnek, tehát mindenképpen érdemes elnézni a rendezvényre.

 

Szeretettel várjuk az AXIÁL Kft. 150 négyzetméteres kiállítói területén!