A puding próbája az evés!

A puding próbája az evés!

2017. november 06. hétfő.
  (Gépek)

A Hyundai forgalmazó Young Plant Sales, melynek székhelye a skóciai Doune-ban található a közelmúltban három 14 tonnás HX140 típusú lánctalpas kotrógépet szállított le a Grangemouth-ban székelő, gépbérlettel foglalkozó Jarvie Plant Group-hoz.

A Jarvie Plant 1750 lenyűgöző géppel rendelkezik, láncfűrészektől kezdve billenős kocsikon keresztül 22 tonnás kotrógépek bérbe adásával foglalkozik. Az óriási gépparkban 10 Hyundai gép is található, köztük két villás targonca: R125LCR-9A, R210LC-9A és egy, a flotta legnagyobbjának számító R220LC-9A kotrógép. „A Hyundai gépek jól kiegészítik a flottánkban található billenős kocsik, bontókalapácsok és ehhez kapcsolódó bérelhető termékeink széles kínálatát, ahol a megbízhatóság kulcsfontosságú.” – mondta David Jarvie ügyvezető.

 

 

A három HX140 típus megvásárlásához a Hyundai gépekről kialakult megbízható kép nagymértékben hozzájárult. „A Hyundai gépek rendkívül megbízhatók és kiváló teljesítményt nyújtanak. A gépek jó minőségűek és megfelelnek a szükséges követelményeknek és rugalmasságnak. Teljes életciklus költségük versenyképes." Az ügyvezető azt is hozzátette: „A HX140 műszaki specifikációi és biztonsági megoldásai megfelelnek a mai vállalkozók igényeinek. Az új modellek üzemanyag-felhasználása javult anélkül, hogy a teljesítmény szintje csökkent volna.

 

HIRDETÉS

 

A Jarvie Plant prioritási listájának élén a biztonság áll. „100%-ban elkötelezettek vagyunk a biztonság iránt, lehetőségeinkhez mérten mindig új és innovatív biztonsági rendszereket vezetünk be a flottánkba.” – mondta David Jarvie.

A Hyundai HX140 AAVM nevű kamera rendszere 360 fokos nézetet biztosít a kezelőnek és figyelmezteti azt, ha a tárgyak öt méteres távolságon belül vannak, ez elengedhetetlen a forgalmas építkezéseknél. Ez a felhasználóbarát funkció a gép vezérlő monitorába van integrálva.

 

 

A puding próbája az evés! Hogy teljesít a HX140 a kezelők szerint? „Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk a gépekről.” – jelentette az ügyvezető. „A kényelmes fülke és a kiváló teljesítmény megkönnyíti a munkát a hosszú napokon is! A biztonsági megoldásokról is pozitív visszajelzések érkeztek, akárcsak a felhasználóbarát, ergonomikus kezelőszervekről és az érintőképernyős monitorról.

 

 

A Jarvie már több mint 30 éve áll kapcsolatban a Young Plant forgalmazóval. „Szükségessé vált az üzlet bővítése és sok éve már, hogy a Young Plant vállalattal dolgozunk, bízunk az ajánlásaikban, így a Hyundai is természetes választás volt.

További információt a Hyundai HX sorozatról IDE kattintva kaphat!

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: earthmoversmagazine.co.uk