A Hunland Fendt nagytraktor flottát vásárolt

A Hunland Fendt nagytraktor flottát vásárolt

2017. augusztus 29. kedd.
  (Gépek)

A Hunland Trade Kft. 12 db Fendt nagytraktort vásárolt az AXIÁL Kft-től, melyeket augusztus közepén adtak át szolid, de ünnepélyes keretek között. A tekintélyes darabszámú flotta gépeit nehéz talajmunkák és közúti szállítások során fogják használni.

A Hunland Trade Kft. a világ egyik legnagyobb marha, sertés és juh import és export cégévé nőtte ki magát az elmúlt 25 év alatt. Teljes egészében végigkísérik a szállítási folyamatot a szelekciótól a végső ügyfélig, mindeközben végig szem előtt tartják az állatjóllétet. Világméretű támogató hálózatuknak köszönhetően globális és független partnerek az élőállat és hús beszerzésben, értékesítésben.

 

 

Olvasva a fenti bekezdést nem meglepő, hogy egy ilyen kiterjedt szervezet csak professzionális munkatársakkal és gépekkel tudja garantálni a minőséget, ezért is döntöttek nemrégiben 8 db Fendt 828 Vario és 4 db Fendt 936 Vario típusú erőgép beszerzése mellett.

A jelentős beruházás végső állomása 2017. augusztus 11-e volt, ekkor az AXIÁL Kft. képviselői, név szerint Pintér Zsolt ügyvezető, Kresz Gábor Fendt referens, Nagy Róbert termékmenedzser és Orosz Zoltán területi képviselő átadták Bugyi-Ráda Puszta településen a gépeket.

 

A képen balról jobbra az AXIÁL Kft-től Nagy Róbert termékmenedzser, Kresz Gábor Fendt referens, Pintér Zsolt ügyvezető. A Hunland Trade Kft-től Joseph Janssen tulajdonos-ügyvezető, Nagy Csaba növénytermesztési ágazatvezető és Orosz Zoltán az AXIÁL Kft. területei képviselője.

 

A kompakt felépítésével, rugalmasságával és teljesítőképességével a legnépszerűbb nagytraktornak tartott 800 Vario sorozat modelljeit közúti szállításra kívánják használni a Hunlandnál, ezért nagyon fontos szempont volt számukra a kezelők kényelme és a gépek kedvező fogyasztása.

 

 

A Fendt 936 Vario típusú erőgépeket, melyek a nagyüzemek és bérvállalkozások piacán vezető pozíciót foglalnak el, 2 cm pontos gyári, VarioGuide automata kormányzással szerelték, ezeket nehéz talajmunkákra fogják használni.

 

 

A gépek éves leterheltsége közel 2000 üzemóra. Emellett különösen fontos a gépkiesés alacsony szinten tartása. A partner számára szintén nagy jelentőséggel bírt a gépek üzembiztonsága az üzemeltetés során, ezért is váltottak két évet követően vissza a Fendt márkára.

A Fendt traktorok mellé 3 év/6000 üzemóra gyári garanciát is vásárolt a Hunland Trade Kft., mellyel az üzemidő alatti tervezhető költségszintet kívánja biztosítani.

 

Ezúton is hibamentes gépüzemeltetést kívánunk!

 

Felhasznált forrás: Hunland

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Fotó: Dormány Tibor