A FENDT-nél az Agritechnica már elkezdődött

A FENDT-nél az Agritechnica már elkezdődött

2017. május 16. kedd.
  (Gépek)

Az idei év az első olyan Agritechnica év, melyben már március óta elérhetők a FENDT Agritechnica újdonságai a traktort vásárolni szándékozók számára. Ne várjon a novemberi kiállításig, ismerje, sőt szerezze meg már ma az újításokat!

 

Az Agritechnica újdonságai közül már most hozzáférhető három új felszereltségi szint:

Ha a 300-as széria ProfiPlus felszereltségi szintjét választja, akkor a 7”-os Varioterminálon keresztül minden VarioGuide (automatikus nyomvonalvezetés) funkciót elér épp úgy, mint a nagyobb szériáknál, ahol ez már megszokott. Ezzel a FENDT a 100-135 LE teljesítménytartományban - elsőként a traktorgyártók közül ¬ gyári robotkormányt kínál.

Ha az 500, illetve a 700 Vario PowerPlus felszereltségi szintje mellett teszi le inkább a voksot ugyancsak a 7”-os Varioterminálon keresztül valamennyi precíziós gazdálkodásban használt fontos funkciót elér a VarioGuide révén. A ProfiPlus felszereltség viszont olyan extrákat is tartalmaz már, mint a VariableRateControl (pozíciófüggő inputanyag kijuttatás) illetve SectionControl (részmunkaszélesség kapcsolás).

Tudnia kell róla, hogy a 800-as és 900-as szériákban a 100 l/min hidraulika szivattyú helyett a jövőben 140 l/min teljesítményű szivattyúk kerülnek. Lehetőség van a hűtőrendszer automatikus tisztítására, kifúvatására is az elforduló ventillátorlapátok révén. A VarioGrip, vagyis az automatikus fülkéből állítható abroncsnyomás-szabályzó rendszer vezérlése belekerül a VariotronicTI fordulóautomatikába, így gombnyomásra, illetve szekvenciaként automatikusan lefuttathatóvá válik. Egyszerűsítse hétköznapjait, válassza a 800-as vagy a 900-as szériát!

Akik már korábban vásároltak FENDT vagy más márkájú traktort, azoknak cégünk a TOPCON robotkormányzást ajánlja, amely akár utólag is beszerelhető az erőgépbe. Részletekről és lehetőségekről érdeklődjön területi képviselőinknél, akik szívesen adnak tájékoztatást!

 

Szöveg: Kresz Gábor, FENDT referens

Kép: FENDT