4420 év munkaviszony

4420 év munkaviszony

2017. december 15. péntek.
  (Gépek)

2017. november 24-én 287 jubileumot ünnepelt a Fendt. A marktoberdorfi székhellyel rendelkező mezőgazdaságigép-gyártó a 10, 25, 40 és 50 éves munkaviszonnyal rendelkező alkalmazottjait ünnepelte, akik együtt összesen 4420 évet dolgoztak a cégnél.

Szép hagyomány, hogy a Fendt Fórumon évente egyszer megünneplik a jubileumot. „Fontosak számunkra munkatársaink, mivel ők támogatják és erősítik partnereinket a mindennapi életben.” – mondta Nils Mütze, a német, a holland, és az osztrák területek HR igazgatója. „A Fendt sikerének köszönhetően számos hosszú ideje foglalkoztatott munkatársunk és munkatársnőnk van. Ők tapasztalatukkal stabilitást és biztonságot nyújtanak minden folyamat során. Csak így érhetünk el állandó minőséget, amely a Fendt egyik legfontosabb stratégiai célja és jellemzője.” – hangsúlyozta a személyzeti főnök, aki szintén hosszú ideje dolgozik a Fendtnél.

 

A 10 éves jubileumot ünneplő Fendt kollektíva

 

Ha nem számoljuk a többi kollégát, akkor is a jelenlévők közül már 40 fő 40 éve dolgozik a vállalatnál, két kolléga pedig fél évszázada. Sok idő telt el ez idő alatt. Peter-Josef Paffen, az AGCO/Fendt vezetőségének elnöke beszédében elmondta, hogy a 2017-es év különleges a cég történetében. „Idén nagyon sikeres évet tudhatunk magunk mögött, 15.001 traktort állítottunk elő. Karácsony előtt ünnepeljük az 1000-es Fendt 1000. legyártását is. Tudtuk, hogy ez az erőgép fantasztikus, de az, hogy globálisan ilyen népszerű, az igazi sikertörténet.

És a siker nagy része a Fendt munkatársainak köszönhető azoknak, akik a gépeket fejlesztik, gyártják, forgalmazzák és terjesztik, vagy akár az ügyfélszolgálaton dolgoznak már sok éve. Gratulálunk minden évfordulósnak!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Fendt

 

Az 50 éves jubileumot ünneplő Fendt kollektíva