20 éves a Güldner – Oehler együttműködés

20 éves a Güldner – Oehler együttműködés

2018. február 07. szerda.
  (Gépek)

A Güldner cég és az Oehler vállalat nemrégiben ünnepelte együttműködésük 20. évfordulóját. A sikeres együttműködés a közös fejlődésnek és tudásnak köszönhető, melyet a jövőben is szeretnének folytatni.

1997-ben Helmut Güldner és fia, Egbert Güldner vette át az Oehler termékek értékesítését Németország Hessen tartományában. Ez magában foglalta a gépjárművek teljes termékportfolióját kezdve az erdészeti-, a hígtrágya-kijuttató gépeken keresztül egészen a kompakt traktorokig és a talajápoló berendezésekig.

 

 

Az Oehler képviselői a jubileum alkalmából megköszöntötték a Güldner képviselőit, akik várakozással tekintenek a közös jövőre. Az eseményen jelen volt (a képen jobbról balra) Manfred Oehler és Diana Oehler az Oehler vállalat ügyvezető igazgatói, Helmut Güldner a Güldner képviseletében, Yvonne Oehler ügyvezető igazgató és Sascha Riedinger az Oehler vállalat export menedzsere.

 

Az Oehler márka magyarországi képviseletét az AXIÁL Kft. látja el, a teljes termékportfólióról területileg illetékes kollégáinknál érdeklődhet!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Oehler