2 az 1-ben: Oehler ASW 200

2 az 1-ben: Oehler ASW 200

2017. augusztus 23. szerda.
  (Gépek)

2017. augusztus 9-én Császlón bemutatásra került az Oehler cég egyik új konstrukciója, az ASW 200 letoló kocsi. A hatalmas raktérrel rendelkező gép stabil, nehéz terepen is megállja a helyét, ugyanakkor az alacsony kirakodás sem jelent problémát számára.

A már régebbi gyártású, jól működő, letoló kocsit az AXIÁL kérésére felszerelték trágyaszóró adapterrel. Ezt az adaptert teszteltük üzemi körülmények között szerves trágya szórásában a Szabolcs-Szatmár Bereg megyei község határában.

 

 

A környékbeli gazdákon kívül a bemutatón részt vett Manfred Oehler a gyár tulajdonosa és Sascha Reindiger export igazgató is és természetesen cégünk kollégái is jelen voltak. Angeli Gyula az Oehler gépek termékmenedzsere elmondta, hogy a tépőhengeres, két röpítő tányérral ellátott szórószerkezet egyenletesen nagy munkaszélességben terítette szét a trágyát.

 

 

Majd hozzátette azoknak ajánlja a gépet, akik szállításra és trágyaszórásra egyaránt használnák a berendezést, ugyanis, a trágyaszóró adapter kicserélhető hidraulikusan nyitható hátfalra is. A letoló kocsi egyébként 2017 végétől lesz elérhető hazánkban.

 

További információt területileg illetékes gépértékesítő kollégáinktól kaphat!

 

Szöveg: Angeli Gyula, termékmenedzser

Kép: AXIÁL, Oehler