Rajz- és versírópályázat Hódmezővásárhelyen

Rajz- és versírópályázat Hódmezővásárhelyen

2017. április 26. szerda.
  (Blog)

Az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda napok 24. alkalommal kerül megrendezésre május 4-6. között. Mint a korábbi években is, szeretettel várják az óvodásokat és az iskolásokat, számukra a belépés ingyenes.

Az elmúlt évben az óvodások, alsós és felsős tanulók között rajzpályázatot hirdettek meg, amelynek témája: „Állati jó kiállítás” volt. Kategóriánként 1-3. helyezést díjazták. A díjazott képek egy évig, a következő kiállításig, megtekinthetők a rendezvény honlapján. A 2016. évi győztesek munkáit IDE KATTINTVA nézhetik meg.

Továbbá az alsós és felsős tanulók számára versíró pályázatot is hirdettek, „Szeretem az állatokat” címmel. Ezek is a fenti honlapon láthatók.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, változatlan feltételekkel 2017. évre is várják a gyermekek rajzait és verseit, amelyeken kérik feltüntetni a gyermek nevét, osztályát, az iskola nevét és címét, esetleg telefonelérhetőséget. A műveket a kiállítás kezdetétől május 6-a szombat 10 óráig lehet leadni az „Állati jó játszópark” sátrában. Az eredményhirdetés ezen a napon 15:30-kor lesz a játszópark sátra előtt.

A pályázat célja, hogy a gyermekek jobban megismerjék a mezőgazdaságot és közelebb kerüljenek a az állatokhoz.

 

Találkozzunk 2017. május 4. és 6. között Hódmezővásárhelyen, az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon!

 

Forrás és kép: allattenyesztesinapok.hu