OMÉK-on szombaton

OMÉK-on szombaton

2015. szeptember 22. kedd.
  (Blog)

Már csak 1 napot kell aludni és ismét kitárja kapuit a budapesti Hungexpo, hogy helyet adjon az ország egyik, ha nem a legnagyobb mezőgazdasági kiállításának az OMÉK-nak. HugIldi bejegyzése.

Az OMÉK mezőgazdasági kiállítás hasonló kaliberű, mint az év elején megrendezendő AgrárgépShow, viszont az előbbinél a mezőgazdasági termékek feldolgozására, az élelmiszeriparra fektetnek nagyobb hangsúlyt.

Én személy szerint nem tudnám kihagyni az egyik ilyen eseményt sem, hiszen, aki benne van a mezőgazdaságban, az itt tud a leginkább érdeklődni egyes dolgok iránt, valamint a látvány sem utolsó, annyi újdonság, érdekesség és gép egy helyen!

Nekem minden kiállításon van egy szisztémám, ahogy haladok. A kevésbé érdekestől megyek a számomra legérdekesebb felé, így szerintem nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, az AXIÁL stand az utolsó mindig, ugyanis itt szoktam eltölteni a legtöbb időt.

Nem hiába van ez így, és nem elfogultságból írom, az AXIÁL a januári AgrárgépShown is kitett magáért, az egész épület az övék volt, amit látványosan dekoráltak a felül futó szalagokkal (azt mondjuk, nem tudom hányan figyelték meg, és jöttek rá, hogy az RTK korrekciójukat jelképezte, mindesetre nekem tetszett). De mindig gondolnak a kicsikre is és az 5-let Show… az egész fénypontja.

Bár az OMÉK-on kültéren lesznek és kisebb standdal készülnek, de ha csak fele olyan jó lesz, mint az AgrárgépShow, akkor is bőven megéri elmenni. A kisebb tér, a kevesebb gép és közönségprogram nem fogja kedvemet szegni, mert ott leszek szombaton, megnézek mindent, amit tudok és elmesélek nektek mindent!

 

HugIldi

 

Hugildi a 2013-as OMÉK-on