Nagy lendülettel indult a tavasz 1. rész

Nagy lendülettel indult a tavasz 1. rész

2017. április 03. hétfő.
  (Blog)

Ahogy beköszöntött a jó idő, úgy egyre több sport- és szabadidős rendezvényt szerveznek országszerte. Természetesen ezeken az axiálos kollégák is előszeretettel vesznek részt, az alábbiakban ezekről olvashatnak.

ÉBSZ Sportnap

Immáron kilencedik alkalommal került megrendezésre 2017. március 25-én, Budapesten a Gold Center Oktatási és Sportközpontban az Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetségének sportnapja, ahol az AXIÁL csapata nyerte el a kupát.

A sportnapon 6 tagvállalat összesen 52 fővel képviseltette magát és indított csapatot teremfoci sportágban. Legeredményesebbnek az AXIÁL csapata bizonyult, nem először. A csapat 2017-ben már harmadik alkalommal tudhatja magáénak a győzelmet, ráadásul a legjobb játékos is axiálos volt: Kodó Gábor, területi képviselő kollégánk.

A csapat tagjai: Kodó Gábor, Márics Norbert, Kőhegyi Zsolt, Csáki-Felső Sándor, Szívós István, Spaltenberger Tamás, Szilágyi Máté

 

 

10. Jubileumi Balaton Szupermaraton

Pók János, székesfehérvári boltvezető kollégánkról nyílt titok, hogy igazi sportember. Az elmúlt években már számtalanszor hírt adtunk teljesítményeiről, legutóbb a március végén megrendezett 10. Jubileumi Balaton Szupermaraton elnevezésű 4 napos Balaton kerülő versenyen vett részt.

Janó sikerrel teljesítette a 193 km-es versenyt, melynek egyik érdekessége, hogy az országban összesen hat futó van, akik mind a tízszer körbe értek. Ebből az egyik Janó volt. Janó idén nem akart kockáztatni, ezért a versengés helyett inkább a biztos célba érkezést tűzte ki célul. A tavalyitól közel 3 órával később érkezett célba, 19:57:40-es idővel. Így 213 indulóból 97., korosztályában pedig 21. lett. De kollégánk nem búslakodik, ígéri, hogy jövőre majd a lovak közé csap!

 

Gratulálunk! Csak így tovább!

 

Forrás és kép: Szívós István, termékmenedzser és Pók János, boltvezető

 

A képen Pók János jobbról a második