Már két keréken is

Már két keréken is

2017. május 02. kedd.
  (Blog)

Április 22-én, immár harmadszorra szervezték meg kollégáink a Velencei-tavi Bringatúrát. A hűvös (10-13 fok) idő sajnos sok jelentkezőt megriasztott, de így is harminckilenc axiálos dolgozó és családtagja vágott neki a megmérettetésnek.

Ha sport, köztudott, hogy Pók János, székesfehérvári boltvezető kollégánk keze is benne van a dologban. Ő és Bicskei Sándor mobil szervizszerelő két túrával várta a munkatársakat, hogy azok megtekinthessék a Velencei-tó szépséges vidékét. Míg a Janó vezette túra kicsit ráérősebbnek, addig a Sándor vezette út tempósabbnak ígérkezett. Bár összesen hetvenen jelentkeztek és a cudar idő sokakat elriasztott, de szerencsére végül az eső, a szél nem nehezítette meg a sportolók dolgát, így kb. 3 óra alatt teljesítették az útvonalat.

A jelentkezők közül többen vidékről jöttek, voltak Bajáról, Debrecenből, és Pécsről is. A legfiatalabb teljesítő, a 8 éves Csorba Barnus volt. Édesapja, Csorba István használtgép-üzletág igazgató joggal lehet az ifjú sportemberre büszke.

 

Forrás és kép: Pók János, boltvezető