MAKITA fűnyíró traktor a jövő labdarúgóinak szolgálatában

MAKITA fűnyíró traktor a jövő labdarúgóinak szolgálatában

2017. május 02. kedd.
  (Blog)

A bajai, Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány (LUA) a március elején vásárolt tőlünk egy MAKITA fűnyíró traktort. Az eszköz megvásárlása TAO pályázat keretében történt. Az átadáson cégünket Mikó Zsolt, alkatrészes termékmenedzser képviselte.

 

A LUA 1998-as megalapítása óta támogatja Baja város és környéke utánpótlás labdarúgását. Célja, az labdarúgó utánpótlás biztosítása, a labdarúgás népszerűsítése, korszerű edzésmódszerek meghonosítása, sporteszközök biztosítása, a sportágban kiemelkedő eredményeket elért sportolók és a velük foglalkozó szakemberek támogatása, nem utolsósorban edzőtáborok, tornák szervezése, támogatása.

A megvásárolt PTM1200, a MAKITA legnagyobb fűnyíró traktora. 8 ezer négyzetméternyi vágási területre ajánlott. 22 LE-s, Briggs&Stratton motor hajtja, vágási szélessége 122 centiméter. A fűgyűjtő mérete 300 liter.

Az alapítvány az új gépet a bajai Vasvári Pál utcai focipályán helyezte el, ahol a focizó gyerekek élvezhetik majd a szépen nyírt füves pálya előnyeit az edzéseken, és a bajnoki mérkőzéseken. A karbantartó gépeknek, és a felújításoknak köszönhetően egyre több gyermek rúgja a bőrt a környék, és a LUA Baja utánpótlás csapataiban.

 

Kép: Fekete Gábor, marketingmenedzser

Forrás: AXIÁL Híradó 2017. 02. szám, LUA