Interjú az "Én magyar tejet iszom!" győztesével

Interjú az "Én magyar tejet iszom!" győztesével

2016. október 12. szerda.
  (Blog)

2016. szeptember 30-án véget ért az „Én magyar tejet iszom!” selfie-versenyünk. A nagy népszerűségnek örvendő játék győztesével készítettünk egy rövid interjút, hogy miért indult a játékon és várhatóan mire költi a nyereményét.

Czaga Krisztina Sajóládról lett az AXIÁL Kft. 2016. augusztus 1. és szeptember 30. között zajló "Én magyar tejet iszom!" játékának győztese. Az AXIÁL Kft. azért döntött a selfie-verseny meghirdetése mellett, mert 100%-ban magyar tulajdonban lévő cégként fontosnak tartja, hogy a magyar emberek magyar termékeket vásároljanak, amelyeket magyar termelők állítanak elő. Az 50.000 Ft értékű AXIÁL vásárlási utalványt nyert játékos beküldött pályaműve a szabadban készült, miközben népviselben piknikezett. A zsűrit a kép friss, vidám és fiatalos hangulata fogta meg, de nehéz volt meghozni a döntést, hiszen számos ötletes pályázat érkezett be. Sok pályázó döntött a reggeli rutin megjelenítése mellett, többen csoportképet küldtek és néhányan a magyarság hangsúlyozása mellett döntöttek.

A játék lezárultával röviden meginterjúvoltuk a győztest, hogy szerzett tudomást a játékról és miért indult rajta.

 

AXIÁL: Hol találkozott a játékfelhívással?

CK: Mivel növénytermesztéssel foglalkozik családunk, így napi kapcsolatban állunk az AXIÁL-lal, főleg én, hiszen ha valami elromlik, akkor én szerzem be az  alkatrészeket. Sorban állás alatt lapozgattam az AXIÁL Híradót és ott találkoztam a játékfelhívással.

 

AXIÁL: Miért indult rajta?

CK: Szerettem volna én is megmutatni, hogy mennyire fontos számomra, hogy magyar gazdák által termelt termékeket fogyasztok.

 

AXIÁL: A beküldött fotó spontán vagy tudatosan a játékra készült?

CK: Augusztus 20-ai ünnepségen felkértek énekelni és mindezt népviseletben tettem. Így jött az ötlet, hogy összekötöm a kellemest a hasznossal, tehát csinálok a selfie-versenyre egy fotót. 

 

AXIÁL: Egyébként minden nap fogyaszt tejterméket?

CK: Igen, nálam a reggeli étkezés nem múlhat el enélkül. Akár kakaó, joghurt, kefír, vaj vagy tej formájában.

 

AXIÁL: Mire szeretné költeni az AXIÁL üzleteiben beváltható 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt?

CK: Mivel az én reszortom a kert rendbentartása és a jelenlegi fűnyíró elég régi, így szeretnék egy újat.

 

Köszönjük az interjút!

 

Czaga Krisztina: A nyertes fotó! Egy jól átmulatott éjszaka után egy bögre tej, és aztán mehet a szántás, vetés újra gőzerővel!