Építő-, szállító- és munkagép-szerelő képzés a Bánki Donát Szakiskolában

Építő-, szállító- és munkagép-szerelő képzés a Bánki Donát Szakiskolában

2017. szeptember 28. csütörtök.
  (Blog)

A budapesti Bánki Donát Közlekedésgépészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola Építő-, szállító- és munkagép-szerelő képzést indít. Szeretettel várja az érdeklődők jelentkezését, részleteket cikkünkből ismerhet meg!

Sokszor szóltunk már arról, hogy kevés mezőgazdasági gépész van ma Magyarországon, de a szerelők létszámhiánya nem csupán mezőgazdasági területen jelentkezik. A vállalkozások és az iskolák napi szinten szembesülnek a problémával és minden eszközt megragadnak, hogy erre felhívják a figyelmet.

Legutóbb az Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége (ÉBSZ) kapott megkeresést a témában és az AXIÁL Kft. mint ÉBSZ tag, továbbá mint a szakemberképzés elkötelezett híve szeretne hozzájárulni a probléma megoldásához.

 

 

A lassan 70 éves évfordulójához közeledő budapesti Bánki Donát Közlekedésgépészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola (OM 203031) Építő-, szállító- és munkagép-szerelő képzést indít (OKJ azonosító: 34 521 11). A szakképesítést megszerző szerelő képes részt venni a szakszerű és biztonságos munkavégzés feltételeinek előkészítésében és biztosításában szerelni, cserélni, javítani, beállítani és karbantartani a gépelemeket és gépszerkezeteket üzembe helyezni, szerelni, javítani, beállítani, karbantartani az építő-, szállító és munkagépeket, darupályát kialakítani, darut, építési felvonót fel- és leszerelni.

Az Építő-, szállító és munkagép szerelő a szerelési folyamat egészében önállóan, illetve a munkatársaival közösen összetett feladatokat lát el. A munkatevékenysége során együttműködik a szerelési és javítási technológia egyéb területein dolgozó munkatársaival, így biztosítja a komplex javítási tevékenység összehangolt működését.

 

 

A képzési formáról, időtartamról további információt Balogh Andrej - Nevelési és Felnőttoktatási Igazgatóhelyettes tud adni, az alábbi elérhetőségeken:

Iskola: Bánki Donát Közlekedésgépészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola

Cím: 1138 Budapest, Váci út 179-183.

Telefon: +36-1-340 1924

E-mail: andrej.balogh@gmail.com

 

Kép: Fekete Gábor, marketingmenedzser

Forrás: ÉBSZ, bankidonat.net, szakkepesites.hu