AXIÁL gépkavalkád a FS17-ben (+videó)

AXIÁL gépkavalkád a FS17-ben (+videó)

2016. november 08. kedd.
  (Blog)

A Fendt, az Arcusin, a Horsch és a Manitou márka is feltűnik a Farming Simulator 2017-es kiadásában. Az október 25-étől elérhető videójáték Playstation 4-re, Xbox One-ra és asztali számítógépekre is megvásárolható.

A Farming Simulator a legjobb mezőgazdasági szimuláció, amely tulajdonképpen egy rendkívüli részletességgel megtervezett virtuális gazdaság. Ebben a játékosok irányíthatják saját virtuális üzemüket/birtokukat, miközben a növénytermesztés, állattenyésztés, erdőgazdálkodás munkafolyamatait végzik.

 

 

Még februárban jelentették be, hogy érkezik a nagysikerű játék folytatása, amelynek előző verziói több mint 5 millió embert szórakoztattak világszerte. A 17-es verzióban 75 gyártó csaknem 250 gépének valósághű másába ülhetnek be a felhasználók, melyek között a cégünk által forgalmazott Fendt erőgépek, Arcusin bálagyűjtők, Horsch munkagépek és Manitou rakodók is megtalálhatók.

 

 

A csúcstechnológiát képviselő gépek mellett a játék új generációjában bővült még a növény- és karakterválaszték is. Külön érdekesség, hogy a játékosok már saját tartalommal is feltölthetik a virtuális világot, amelyet aztán bárki számára elérhetővé tehetnek. Életszerűbbé váltak a gumiabroncsok, a gépekhez különböző kiegészítőket lehet vásárolni, és lehetővé vált a más földeken történő bérmunka végzése is, amellyel ugyancsak valósabb lett a Farming Simulator.

 

Forrás és kép: agroinform.hu, farming-simulator.com