Akik magyar tejet isznak

Akik magyar tejet isznak

2016. október 10. hétfő.
  (Blog)

2016. szeptember 30-án véget ért az „Én magyar tejet iszom!” selfie-versenyünk. A nagy népszerűségnek örvendő játékra számos pályamű érkezett, néhányat most publikálunk, hogy Önök is láthassák.

Cégünk augusztusban induló játékában szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy a legtöbb magyar háztartásban tejjel, tejtermékekkel indul a nap. Azonban nem mindegy, hogy választásunk milyen termékre esik. Mivel vállalkozásunk maga is 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég, ezért támogatjuk, hogy a magyar emberek magyar termékeket vásároljanak, amelyeket magyar termelők állítanak elő. Ez a gondolat hívta életre az „Én magyar tejet iszom!” selfie-versenyt is.

A 2016. augusztus 1. és szeptember 30. között zajló játékra rengeteg fotó érkezett, egészen változatos beállításokkal álltak elő a nevezők. Sokan konkrét, márkázott termékkel pózoltak, néhányan még a magyar zászlót is bevették, a magyarság 100%-os bizonyítására. Többen döntöttek a reggeli rutin bemutatása mellett és legnagyobb örömünkre nagyszámú csoportos selfie is érkezett, amely a zsűri számára egyúttal azt az üzenetet is hordozta, hogy „a magyar tej összehozza az embereket”.

A nyerteseket cégünk zsűrije választotta ki, olyan szempontok szerint, mint például a kép minősége, a kép „friss” és „vidám” hangulata, a magyar termék/márka megjelenítése, a kép kreatív kompozíciója. A játék során 1 db 50.000 Ft értékű AXIÁL vásárlási utalvány kerül kiosztásra, amelyet a nyertes az AXIÁL Kft. magyarországi alkatrészüzleteiben vásárolhat le. Ennek szerencsés nyertes Czaga Krisztina, Sajóládról.

Gratulálunk neki és köszönjük minden kedves indulónak, hogy nevezésével megtisztelt bennünket!

 

Czaga Krisztina: A nyertes fotó! Egy jól átmulatott éjszaka után egy bögre tej, és aztán mehet a szántás, vetés újra gőzerővel!

 

Dávid Géza: Középiskolában tanító agrár szakemberként nem csak, hogy fontosnak tartom a magyar termékek fogyasztását, de ezt a szellemiséget igyekszem diákjaimnak is átadni. A képet is velük, közösen alkottuk.

 

Erdei Gábor: Indulhat a munka!

 

Farkas Kálmánné Erika: Minden reggel csak magyar tejet iszom :)