A legjobb MezőgépÉSZek

A legjobb MezőgépÉSZek

2017. január 23. hétfő.
  (Blog)

A MEGFOSZ és Agro Napló által közösen szervezett MezőgépÉSZek vetélkedő országos döntőjébe hat csapat jutott be. A mezőgazdasági gépész, gépésztechnikus és gépjavító szakos diákok az AgrárgépShow-n közönség előtt fogják összemérni tudásukat.

A fődíj a Földművelésügyi Minisztérium jóvoltából felajánlott tanulmányút a párizsi SIMA kiállításra. A fődíj mellett a MEGFOSZ tagok jóvoltából értékes gyárlátogatások és ajándékcsomagok is kiosztásra kerültnek a versenyzők között. A versenyt az AXIÁL Kft. is támogatja, így a szerencsés nyertesek 1-1 db axiálos ajándékcsomaggal gazdagodnak, melynek tartama 1-1 db limitált kiadású AXIÁL szakácskönyv, 1-1 db pendrive és 1-1 db power bank.

A játék első fordulójában a MezőgépÉSZek szakmai Facebook-csoport népszerűsítése volt a cél, amely sikerült is, hiszen a csoportnak azóta majdnem 16.000 tagja van. A második fordulóban, a MezőgépÉSZek Bingó során a csapatok ötletességére és vizuális érzékére volt szükség: a versenyzőknek naponta egy, a mezőgépész szakmához kapcsolódó szlogenre kellett saját készítésű fényképpel vagy videóval reagálniuk. A versenyzők büszkén, és humoros módon számoltak be szakmájukról, mindennapjaikról. A döntőbejutás a mindent eldöntő online teszt helyes kitöltésén múlt, amelynek során a játék szervezői és támogatói által összeállított 150 kérdést kellett megválaszolniuk. Ahogy várható volt, a teszt eléggé megrostálta a mezőnyt, amelyből az első hat helyezett jutott az élő döntőbe, a budapesti AgrárgépShow-ra. 

A döntőbe jutott csapatok: MEZŐTEAM – Pápa, 5. ütem – Hajdúböszörmény, A profik – Jánoshalma, ÉSZkombájnok – Baja, Péterkeszaki – Pétervására, Deere Service – Karcag.

A döntő 2017. január 27-én 10:00-tól a „G” pavilon VIP termében kerül megrendezésre! Várunk mindenkit sok szeretettel! Hajrá MezőgépÉszek!

 

Forrás és képek: agronaplo