Vonattal féláron is elérhető Mezőfalva

Vonattal féláron is elérhető Mezőfalva

2017. május 30. kedd.
  (Axiál)

A MÁV-START, a GYSEV és a NAK együttműködése végett a 2017.05.31-06.01. között megrendezésre kerülő I. NAK Szántóföldi Napok AgrárgépShow-Mezőfalva iránt érdeklődők 50%-os alkalmi menettérti kedvezménnyel utazhatnak a rendezvényre.

A kedvezmény érvényesítéséhez első lépésként a MÁV-START illetve a GYSEV jegypénztárainál kell jelezni, hogy az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva kiállítás és Dunaújváros az úti cél, és az ehhez szükséges 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményes jegyet kell kérni.

 

AZ ÉRVÉNYESÍTÉS MÁSODIK LÉPÉSEKÉNT A RENDEZVÉNY FŐBEJÁRATÁNÁL A SZERVEZŐKNÉL KELL 8:30 ÉS 17:00 KÖZÖTT LEBÉLYEGEZTETNI AZ 50 SZÁZALÉKOS ALKALMI MENETTÉRTI KEDVEZMÉNYES JEGYET, MELYET A VISSZAÚT SORÁN ELLENŐRIZNEK A MÁV-START ILLETVE A GYSEV JEGYVIZSGÁLÓI. ENNEK ELMULASZTÁSA ESETÉN A JEGYVIZSGÁLÓ A KEDVEZMÉNYES MENETJEGYET TELJES ÁRÚ JEGYRE EGÉSZÍTI KI, ILLETVE PÓTDÍJAT SZÁMÍT FEL.

 

A kedvezményes menetjeggyel történő utazás 2017. május 30-án 00:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény napját követő napon, 2017. június 2-án 24:00 óráig be kell fejezni.

Dunaújváros és a rendezvény mezőfalvai helyszíne között buszjáratot indítanak a szervezők, mely buszokra a vonatjegy felmutatásával ingyen lehet felszállni. A buszok reggel 8 és este 17 óra között folyamatosan közlekednek. A megállókban és a buszokon kihelyezett táblák segítik a tájékozódást. A transzfer igénybevétele előzetes regisztrációhoz kötött, melyre a www.szantofoldinapok.hu/vasut oldalon van lehetőség. Minden egyéb esetben az utazás a szabad helyek függvényében lehetséges.

 

 

A rendezvényt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) közösen hívta életre, egy 39 hektáros egybefüggő területen. Az ország legnagyobb szántóföldi rendezvénye szakmai szemmel mutatja be egyebek közt a precízi­ós gazdálkodás előnyeit és a hozzá tartozó technológiai hátteret, modern és hatékony mezőgazdasági gépeket, eszközöket és a használatukból származó előnyöket. A precíziós gazdálkodásra való áttérés eredménye­sebb termesztést tesz lehetővé, de ehhez szükség van az informatikai vívmányok széles körű felhasz­nálására, a termesztéstechnológia aktualizálására.

Ma már Magyarországon is rendelkezésre állnak a technikai illetve berendezési feltételek a precíziós gazdálkodás széles körű alkalmazásához, a kapcsolódó beren­dezéseket és gépeket a kiállításon meg is lehet tekinteni, illetve több esetben ki is lehet próbálni. Mezőfalván az állógépes bemutató mellett egy helyen, egy időben lehet megismerni a széleskörű gépkínálatot és az új technológiákat. A NAK és rendező partnere, a MEGFOSZ nagyon fontosnak tartja, hogy az újdonságokat szántóföldi körülmények között, látványos, gyakorlati bemutatókkal is közelebb hozzák.

 

Az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva hivatalos weboldala: www.szantofoldinapok.hu.

 

Kép: Pixabay

Forrás: Magyar Mezőgazdaság