Ovis csapat Kerecsenden

Ovis csapat Kerecsenden

2017. október 09. hétfő.
  (Axiál)

Október első csütörtökjén óvodások látogattak el kerecsendi telephelyünkre az egri Farkasvölgyi Óvodából. Az AXIÁL-nál már hagyomány, hogy nemcsak a szakiskolásokat és az egyetemistákat, hanem a legkisebbeket is fogadjuk központjainkban.

Mindig nagy örömmel tölt el bennünket, amikor a fiatalok érdeklődést mutatnak a mezőgazdaság, a gépészet iránt, hiszen fontos számunkra, hogy az újabb generációkkal is kapcsolatot teremtsünk. A kapcsolatteremtés különböző módozatait AXIÁL Karrier Program néven fogjuk össze és idetartoznak az óvodás és a kisiskolás korúak látogatásai is, akik így egészen korán szerezhetnek kellemes élményeket és tapasztalatokat az agráriumról és a gépekről.

Legutóbb 2017. október 5-én, csütörtökön látogatott el egy csoport kerecsendi bázisunkra, melynek 23 gyermek volt a tagja. A kis csapatot körbevezették a 2016 év végén átadott telephelyen, mely egy 4957 négyzetméteres telken található. Az óvodások természetesen a beépített területen, udvarban és épületekben néztek körül, ahol nemcsak nagy gépeket láthattak, hanem a daruzott szervizműhelyt, az eladóteret, a raktárat. Kollégáinkat is megtekinthették munka közben, így a gyerekek traktorossal, szerelővel, értékesítővel is találkozhattak a kirándulás során.

Sokan egy életen át keresik hivatásukat, néhányan kezdettől fogva tudják, milyen munkát szeretnének felnőttként. Tartozzanak bármelyik csoportba is a Farkasvölgyi óvodások, köszönjük az érdeklődésüket!

 

Kép: Kovács Gábor, ügyfélkapcsolati vezető

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser