Őszi futam Balatonfüreden

Őszi futam Balatonfüreden

2017. szeptember 25. hétfő.
  (Axiál)

Az indián nyár kimaradt idén, az esőfelhők pedig folyamatosan ijesztgetnek, de az igazán elszánt futóknak ez sem szegi kedvét. Két kollegánk is nekivágott 2017. szeptember 16-án a balatonfüredi félmaratonnak.

Baranyiné Hutai Anikó, aki bajai központunkban marketingmenedzserként dolgozik, férjével Baranyi Péter szervizmérnökkel együtt indult a Balatonman Füred program részeként megrendezésre került szezonzáró versenyen. Kolleganőnk már nem először vett részt ilyen megmérettetésen, áprilisban Agárdon futott 28 km-es távot, melyet 3 óra 4 perc 55 másodperccel teljesített. A füredi versenyen a 21 km-es távot választotta és mindössze 2 óra 10 perc alatt teljesítette. Ez jelentős szintidő javulás, melyet Anikó rendszeres és kitartó edzéssel ért el.

Anikó férje, Péter bár már többször indult Baján, 2-3 kilométeres jótékonysági futóversenyeken, de a füredi félmaraton volt az első igazi hivatalos versenye, ahol a 8 km-es távot választotta, melyet 43 perc alatt teljesített.

A sportszerető házaspár örömmel vett részt az eseményen, mely Balatonfüred-Aszófő között zajlott. Elmondták, hogy biztos nem ez volt az utolsó versenyük, nem tudják mi lesz a következő, de addig se hagyják abba az edzést.

 

Gratulálunk!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Kép: Baranyiné Hutai Anikó, marketingmenedzser