Óriási sikert hozott a kiállítás (+videó)

Óriási sikert hozott a kiállítás (+videó)

2017. május 15. hétfő.
  (Axiál)

Lezajlott a XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, Antal Gábort a főszervező Hód-Mezőgazda Zrt. vezérigazgatóját az Új Mezőgazdasági Magazin kérdezte. A sikeres rendezvényt olyan közönségprogramok színesítettek, mint a rajz- és verspályázat.

„Abban is mérhetjük a sikert, hogy a kiállítók és a látogatók visszajelzése már elért minket. Tetszik nekik az új helyszín, amit kialakítottunk nekik a G szektorban. Nagyon jónak találják, hogy a gépkiállítási rész oda került, és mégis szervesen kapcsolódik az egész kiállításhoz. Különböző programokat szerveztünk, amelyek eddig nem voltak és ezek is látványosak voltak, a laikus közönség is tudta ezeket nézni.” – tudtuk meg Antal Gábortól. A teljes interjút tekintse meg videón!

 

 

Természetesen a szervezők nemcsak a szakmai programokat szánták a laikusoknak. Már a kiállítást megelőzően meghirdették például a kisebbeknek szánt rajz- és versírópályázatot. A rajzversenyre óvodások, alsós és felsős tanulók jelentkezhettek, a versíró pályázatra értelemszerűen már nagyobbak, az alsós és felsős diákok. Szép számmal érkeztek alkotások a pályázatokra, melynek célja az volt, hogy a gyermekek jobban megismerjék a mezőgazdaságot és közelebb kerüljenek az állatokhoz. A művek és a díjazottak nevei megtekinthetők az Allattenyesztesinapok.hu weboldalon.

 

Forrás és kép: Új Mezőgazdasági Magazin, Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok