Mindenre felkészülten és ellenállhatatlan programokkal nyit

Mindenre felkészülten és ellenállhatatlan programokkal nyit

2017. május 04. csütörtök.
  (Axiál)

Ma immáron 24. alkalommal nyitotta meg kapuit az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Hódmezővásárhelyen. A május 4-5-6-án zajló rendezvényen cégünk 1500 négyzetméteren állítja ki kitüntetett, új, illetve népszerű gépeit.

Nyitás előtti nap délután az AXIÁL standon: Hódmezővásárhely, 2017. május 03.

 

Idén május első hetén, csütörtök-péntek-szombat szervezik meg Magyarország egyik legjelentősebb szabadtéri mezőgazdasági kiállítását. A rendezvényt a Hód-Mezőgazda Zrt. a Magyar Állattenyésztők Szövetségének és tagszervezeteinek közreműködésével hívja életre. A kiállításon az állattenyésztés nyolc ágazata, és az ezekhez kapcsolódó növénytermesztési szakipar, pl. gépforgalmazók is jelen lesznek, köztük az AXIÁL Kft. is.

Cégünk a kiállításokra mindig a legújabb és a legnépszerűbb géptípusait viszi, Hódmezővásárhelyen ilyenek a CLAAS, FENDT, LANDINI erőgépek, a CLAAS kombájn és silózó, a GEHL és MANITOU rakodók, a HYUNDAI targonca és a SUPERTINO bálabontó.

A rendezvény Termékdíj pályázatán Technika/Technológia kategóriában kitüntetett gépek is megtekinthetők lesznek: a nagydíjas CLAAS MCC SHREDLAGE® technológia és az elismerésben részesült MX T410 homlokrakodó PCH hidraulikus párhuzamvezetéssel, a MANITOU MLT 737 130 PS teleszkópos rakodógép, továbbá a mAXI-CAM sorfelismerő és munkagép-kormányzó automatika. Ezekről bővebben IDE kattintva olvashat!

 

 

Természetesen érdekességekkel is készülünk a látogatók számára, megnézhetik standunkon a kiállított veterán gépeket, vagy betérhetnek helyszíni üzletünkbe (Játékvásár a helyszínen), ahol kedvenc gépeik élethű, kicsinyített mását vihetik magukkal haza szuvenírként.

Szerezzen életre szóló emléket és készítsen családjával, barátaival fényképet fotófalunknál. Vagy ha elfáradt a nézelődésben, csak térjen be kertmozinkba, ahol a legizgalmasabb és leglátványosabb axiálos filmeket tekintheti meg.

 

 

És ha mindezt már megnézte és átélte, nézzen be a vadászati kiállítás sátrába, kövesse figyelemmel a számos állatbemutató valamelyikét, a kézi birkanyírás világrekord-kísérletét, a főző- és rajzversenyt, gazdászverseny és nem utolsó sorban a szakmai programokat.

Ne aggódjon a közlekedés miatt sem! A szervezők érkezési javaslatai nagy segítséget jelentenek a Szeged, Makó és Szentes felől érkezőknek. Hódmezővásárhelyen a helyi közlekedés a kiállítás ideje alatt nemcsak egyszerű, hanem szórakoztató is! Csütörtök-péntek-szombat napokon ugyanis városnéző kisvonat segítségével juthatnak el az eseményre az érdeklődők, de a vidéki és helyi buszjáratok is alkalmazkodnak a kiállításhoz, részletekről IDE kattintva olvashat!

 

 

Dátum: 2017. május 4-5-6. (csütörtök-péntek-szombat)

Cím: Hód-Mezőgazda Zrt. Kiállítási Centrum, Hódmezővásárhely, 47-es főút 195 km.

 

GPS koordináták:

MIO: N 46. 43398° E 20. 36289°

GARMIN: N 46° 26.047´ E 20° 21.776´

WAZE: https://waze.to/lr/hu2q2pm7fr 

 

Nyitva tartás minden nap 9-18 óráig.

Belépőjegy: 1500 Ft (18 éven aluliak részére ingyenes)

Parkolójegy: 1500 Ft

 

A kiállítás teljes programját IDE kattintva tekintheti meg!

 

Szeretettel várjuk az AXIÁL standon, a G/902-es számú kiállítói területen!

 

Kép: ifj. Bátyity Antal, marketingmenedzser

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás: Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok