Mezőgazdász nyári tábor Szigetcsépen

Mezőgazdász nyári tábor Szigetcsépen

2017. június 08. csütörtök.
  (Axiál)

Az Axiál Kft. és a Soós István Borászati Szakképző Iskola Mezőgazdász nyári tábort szervez az agrár terület iránt érdeklődő fiataloknak.

A nyári szünidő beköszöntével szinte mindenhol felmerül a kérdés, hogy mivel is tölthetnék a diákok a hosszú szabadságot. Számos lehetőség közül választhatnak, az érdeklődési körüknek megfelelően.

Az Axiál Kft. és a Soós István Borászati Szakképző Iskola gondolt az agrár terület felé orientálódó ifjúságra is, ezért 2017. nyarán megszervezésre kerül a Mezőgazdász nyári tábor, az oktatási intézmény nemrég létrehozott agrárközpontjában Szigetcsépen.

A tábor 5 napos, hétköznapokon kerül megrendezésre, és elsősorban a 12-18 év közötti korosztályt szólítja meg.

A szervezők számos programmal készülnek a táborlakók számára, többek között elméleti ismeretek elsajátításán és gyakorlati feladatok megvalósításán keresztül a traktorok, az ökogazdálkodás és a lóápolás, lovakkal való munkavégzés témáját érintve. A tartalmas időtöltés érdekében a délutánokat és az estéket is programokkal töltik meg: különböző játékokkal, vetélkedőkkel, melyek természetesen agrár vonatkozásúak lesznek.

A táborral kapcsolatos további információk az alábbi képen megtalálhatók, valamint a titkarsag@borasziskola.hu e-mail címen és a +36-1/426-5384 telefonszámon is érdeklődhetnek, és a jelentkezéseket is ugyanitt fogadják.