Megjelent az AXIÁL Híradó 2017. novemberi száma! (+magazin)

Megjelent az AXIÁL Híradó 2017. novemberi száma! (+magazin)

2017. november 16. csütörtök.
  (Axiál)

Idén már ötödik alkalommal jelent meg a legfrissebb mezőgazdaságigép-újdonságokat felvonultató magazinunk, mely a napokban került üzleteink pultjaira, ügyfeleink és a gépészet iránt érdeklődők postaládájába. Azonban ha nem kapta kézhez, olvassa el online!

Előre gondolkodni mindig érdemes

A 2017. évi 05. szám bevezetőjét Hetyei Bernát, a Gépüzletág igazgatója jegyzi: „A Fendt 15, a Horsch 25 százalékkal gyártott többet, a Berthoud pedig 25 százalékkal növelte exportját az előző évhez képest. Persze ez nem elsősorban a magyar piac növekedésének köszönhető, hisz nem mi vagyunk a meghatározók Európa gépforgalmazásában, hanem a keleti piacok: elsősorban Ukrajna felé indult be újra a gépértékesítés. Hogy miért is fontos üzenet ez nekünk? Megnövekedtek a szállítási idők, a gyárak teljes kapacitáson dolgoztak, már jövőre is nagy gyártási kapacitást lefoglaltak a keleti piac szereplői – aki jövőre gépet vásárolna, gondolkodjon, rendeljen, előrendeljen idejében.

Ehhez a gondolathoz kapcsolódóan szeretnénk a tartalomból kiemelni a Monosem előrendelési akciót. A szövegben azokról az opciókról esik szó, amelyekkel értékálló és gazdaságos gépek rendelhetők meg a következő szezonra. A konstrukciók mellett ügyfeleink is véleményezik az előrendelés keretében vásárolt Monosem vetőgépeket:

A két Monosem TFC-8 vetőgépet Bajáról vettük. Az újabbat a 2015-os előrendelésben rendeltük, a 2016-os idényre érkezett meg. Azért választottam Monosem vetőgépet, abból is a TFC 8 soros változatot, mert összecsukható, könnyű vele vonulni. Fontos volt, hogy a tárcsás csoroszlyával egy menetben kijuttatja a műtrágyát a sor mellé. Az 1500 literes műtrágyatartállyal nagy a területteljesítmény. Fontos megemlíteni, hogy a váz kialakításának köszönhetően jó a talajkövető képesség. Természetesen kihasználjuk a mikrogranulátum-szórót is.” – tudjuk meg Kunczt Csillától, az Agritour Kft. ügyvezető igazgatójától.

 

 

A hannoveri újdonságok januárban Budapestre érkeznek

A novemberi, hannoveri Agritechnica újdonságait a januári Agrárgépshow-n mi is bemutatjuk, segítve a választást. Jöjjenek el, hisz most is egy teljes csarnokot töltünk meg gépújdonságokkal. Várjuk Önöket szeretettel!” – írja Gépüzletágunk igazgatója. Szavaihoz hűen magazinunkban ezekre is kitérünk.

A novemberi AXIÁL Híradóban három oldalon keresztül tárgyaljuk csak a Fendt legfrissebb újdonságait, melyek közül több is ezüstérmet kapott az Agritechnica termékdíj pályázatán. Ilyen az elektromos kompakttraktor, a Fendt e100 Vario; az agrirouterTM adatcsere-platform; a MARS projekt, mely egy robotokra épülő rendszer a precíz vetés támogatására, illetve dokumentálására. Szintén ezüstéremmel jutalmazták a VarioPull rendszert, mely a tengelyek közti intelligens súlyelosztást teszi lehetővé.

Természetesen több beszállítónk innovációiról is hírt adunk honlapunkon és magazinjainkban.

 

 

Őszinte vélemények, tapasztalatok

Mint minden magazinunkban, úgy az AXIÁL Híradó 05. számában is olvashatnak ügyfeleink meglátásairól.

Az Oehler TDK 160-as tandem kocsiról a Dombegyházi Agrár Zrt.-től az anyaggazdálkodás több területét is összefogó Szántai István így fogalmazott: „Munkába állításával jelentősen növelni lehet a termelékenységet, másfél hónapja megelégedésre szolgál a gazdaságban.

A Klippel Kft. és a Bólyi Gépüzemeltető Kft. tulajdonosa így nyilatkozott az AXIÁL Kft.-hez fűződő kapcsolatáról: „Sok építőgépet vásároltunk az AXIÁL-tól. Hat darab gumikerekes Hyundai kotrót, targoncát, új és használt gépeket. Korrekt, dinamikusan fejlődő, ügyfélbarát cégként ismertük meg az AXIÁL-t. Szívesen fordulunk hozzájuk gépbeszerzéssel kapcsolatban. Most is folyamatban van egy: pályázatot nyert a Bólyi Gépüzemeltető Kft., és beruházunk egy Hyundai kotróra, illetve egy új targoncára. Nagyon jó a kapcsolatunk, sok rendezvényen találkozunk.

 

Ízelítőnk itt véget ért, az összes tartalmat kiadványunkra kattintva olvashatják el! Jó szórakozást!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: AXIÁL Híradó 2017. 05. szám