Megjelent az AXIÁL Híradó 2017. 02. száma! (+katalógus)

Megjelent az AXIÁL Híradó 2017. 02. száma! (+katalógus)

2017. április 18. kedd.
  (Axiál)

„Információk, tanácsok, gépek, kiállítások, újságok, applikáció és tavasz. Ha tavasz, akkor megújulás! Ahogy megszokhatták tőlünk, folyamatosan azon fáradozunk, hogy az Önök igényeit maximálisan teljesítsük.” – írja Umenhoffer Péter, marketingigazgató.

Marketingigazgatónk szavait az AXIÁL Híradó legfrissebb számának bevezetőjében olvashatják, aki tökéletesen jellemezte, mi vezérelt bennünket a kiadvány összeállításában. Ráadásul az axiálos magazinok közös arculatot kaptak és a nemrég publikált AXIÁL applikációt is folyamatosan csiszoljuk, hogy azok látványban és tartalomban minél inkább elnyerjék tetszésüket.

No, de nem akarunk messzire kalandozni, maradjunk a lényegnél és lássuk az újság tartalmát:

 

 

Az emelőgépek Ferrarija – 14. oldal

Gyorsaság, nagy teljesítmény, testre szabott gép kéne, lángvörös színben, vagány dízájnnal? Ez esetben két lehetőség van: Ferrari versenyautó vagy MANITOU MLT 737 130 LE mezőgazdasági rakodógép. Most az utóbbit próbálta ki Karlovitz Kristóf szakújságíró.

 

 

CLAAS VOLTO – 18. oldal

A rendterítők kevésbé elterjedtek Magyarországon, pedig a használatukkal észrevehetően gyorsabban szárad a szálastakarmány. Időt takarítanak meg, méghozzá nem is keveset! A szétterített takarmány egységesen fonnyad. A lényeget az „egységes” és a „fonnyad” szavak jelentik. Hazánkban még nem arányos a kaszák és rendképzők mennyiségével a rendterítők száma, de folyamatosan fejlődő tendenciát mutat. Évente 25-30 VOLTO rendterítőt értékesítünk, ez jelzi, hogy számos gazdaságnak a gyorsabb száradás mellett fontos a tápanyagtartalom jobb megőrzése is.

 

 

Fiatalság, felelősség, FENDT – 24. oldal

Fiatalság, bolondság! – tartja a közmondás. A fiatal generáció szerencsére egyre inkább jelen van a gazdálkodásban, feltörekvő nemzedékként pedig igenis komolyan kell venni. A cikk különlegessége, hogy fiatal partnerünket kortársa, a szintén húszas éveiben járó kollégánk, Jandrics Peti kérdezte gazdálkodásról, mezőgazdasági életről és nem utolsósorban a FENDT traktorokról. Következzenek a fiatalok!

 

 

Rábával a precizitás útján – 28. oldal

Gyakran hallani kiállításokon, szakmai napokon olyan kijelentéseket, hogy „drága ez az automatikus kormányzás”, illetve, hogy „az én öreg gépemben nem érdemes alkalmazni”. Kulcsár Zsolt kajdacsi partnerünk mindkét állítást megcáfolta – RTK-pontosságú Rábájával kapcsolatban kerestük meg.

 

 

Bemutatkoznak a svéd óriások! – 34. oldal

Sokféle gépünkkel, a raklapszállító „békától” az önjáró daruig, bármilyen anyagmozgatási problémára megoldást kínálunk. Idén februárban újabb márkával és technikával bővült a paletta, ugyanis a svéd KONECRANES nagy teljesítményű villás targoncáinak és konténerkezelő gépeinek forgalmazói lettünk.

 

Reméljük, hamarosan találkozunk Önökkel a XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon, illetve továbbra is örömmel olvassák tartalmainkat, akár nyomtatott vagy digitális formában!

 

Forrás és kép: AXIÁL Híradó 2017. 02. szám