Légy a makettépítés mestere!

Légy a makettépítés mestere!

2017. október 17. kedd.
  (Axiál)

Hagyományteremtő szándékkal játékot indít az AXIÁL, melynek során műanyag építőkockából, fából, fémből készült mezőgazdasági-, építőipari-, anyagmozgató gépet ábrázoló makettek elkészítését várják. 

A játék közvetlen célja a gépészet, a mezőgazdaság, valamint egyéb műszaki, technikai tevékenységek iránt érdeklődő fiatalok megszólítása, velük történő kapcsolatfelvétel, de a jelentkezés nincs korhatárhoz kötve.

A játék 2017. október 2. és 2018. január 29. között tart. A makett maximális mérete 50x50x50 cm, maximális súlya 12 kg lehet. A elkészített alkotásokat 2018. január 15-ig kell eljuttatni személyesen vagy postai úton a jelentkezőhöz legközelebb eső AXIÁL telephelyre vagy az AXIÁL központi telephelyére. A makettek ezt követően kiállításra kerülnek az AgrárgépShow rendezvényen, eredményhirdetés a rendezvényt követő hétfőn, 2018. január 29-én történik. A jelentkezőket a jelentkezési lapon megadott e-mailcímen értesítik.

 

 

Az első három, legtöbb pontszámot elérő makett tulajdonosát díjazzák. A szakmai díjakat az AXIÁL szakértő kollégáiból álló szakmai zsűri pontozása alapján osztják ki. A makettekről képeket készít az AXIÁL, és feltöltik azokat a Facebook oldalukra, melyekre 2017. január 24-28. között lehet szavazni. A legtöbb lájkot kapott makett tulajdonosa nyeri a közönségdíjat.

 

 

A nevezés ugyan egyénileg történik, de a szakiskolák is részt vehetnek a játékon. Amennyiben egy nevező megjelöli jelentkezési lapján oktatási intézményét, az játékba kerül. A szakmai zsűri által a nevezők makettjeire adott pontszámok az intézmények esetében összeadódnak, a legtöbb pontot elérő oktatási intézményt díjazzák. A díj: az intézmény egy csoportja AXIÁL Élmény Napot nyer, tartalma egynapos bajai AXIÁL telephely-látogatással egybekötött tesztvezetés, a nap során ebédet és ajándékcsomagot biztosítanak a résztvevőknek a szervezők, természetesen az utazási költséget is állják.

 

További információ és részletek a www.axial.hu/makettepito honlapon!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Képek: AXIÁL Kft.