Ismét megtelt az AXIÁL orvosi szobája

Ismét megtelt az AXIÁL orvosi szobája

2017. május 12. péntek.
  (Axiál)

Május 11-én sokadszorra telt meg az AXIÁL bajai telephelyének orvosi szobája, szerencsére a tömeg egy előre leszervezett véradásnak volt köszönhető. A dolgozók szép számmal csatlakoztak az akcióhoz, melyet a cég évente két-három alkalommal is megrendez.

A több mint 25 éves múlttal rendelkező vállalat menedzsmentje mindig igyekszik munkatársai igényeit figyelembe venni, ezért évente több alkalommal is szerveznek egészségmegőrző programokat, orvosi vizsgálatokat. Rendszerint a véradásra is sokan jelentkeznek, hiszen a szlogen szerint nem csak három másik életet mentenek meg az adományozók, hanem megbizonyosodhatnak saját egészségi állapotukról is.

Ugyanakkor az is nagy segítséget jelent a rendszeres véradóknak, hogy munkaidő alatt tudják lebonyolítani ezt a nemes, életmentő tevékenységet, melyet többen olyannyira elszántan művelnek, hogy már a 34. véradásukon is túl vannak.

Az AXIÁL várhatóan a jövőben is folytatja a munkahelyi véradás hagyományát és ezúton is köszöni a résztvevők segítségét!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Kép: Steinhauser Tamás, marketingmenedzser

 

A képen Csáki-Felső Sándor, ügyfélkapcsolati vezető