FELHÍVÁS veteránjármű-tulajdonosoknak!

FELHÍVÁS veteránjármű-tulajdonosoknak!

2017. június 20. kedd.
  (Axiál)

Az AXIÁL Kft. a néhány éve véget ért bokori traktormajális mintájára lehetőséget szeretne biztosítani a veteránjármű-tulajdonosoknak gépeik bemutatására. Erre a Hódmezőrület elnevezésű eseményen kerül sor, 2017. augusztus 26-27-én Hódmezővásárhelyen.

A szervező szeretettel vár, minden olyan géptulajdonost, akinek járművét legalább 30 éve gyártották, használata kizárólag a jellegével összefüggő célból történik, továbbá az eredeti műszaki jellemzőit nem változtatták meg, vagy annak megfelelően helyreállították. Az eseményre jelentkezhetnek veterán mezőgazdasági-, illetve egyéb old timer géptulajdonosok, de szeretettel várják a gépritkaságok tulajait is. Csupán egy adatlapot kell ehhez beküldeniük a marketing@axial.hu e-mail címre.

 

 

A jelentkezési lapon szükséges megadni a gép műszaki jellemzőit, a tulajdonos elérhetőségét, valamint jelölni kell a szállás és étkezés igényt. Szintén a kitöltendő dokumentumon lehet jelölni, hogy a kiállító részt kíván-e venni gépfelvonuláson, melyet a beérkezett válaszok függvényében rendez meg a szervező. A gép történetének rövid leírása, illetve fénykép, videó csatolása a helyszíni, valamint esemény előtti-utáni promócióhoz nyújtana segítséget. A jelentkezési lapot legkésőbb 2017. augusztus 6-ig kell beküldeni.

A rendezvény helyszíne a Hód-Mezőgazda Zrt. kiállítói területe, ahol minden évben megnyitja kapuit az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok. A kellő térrel és megfelelő infrastruktúrával rendelkező színtér kiválóan alkalmas arra, hogy a veterán kiállítóknak, a drift autó bemutatóknak és az egyéb közönség programoknak egyaránt helyet biztosítson.

A Hódmezőrület eredeti célja, hogy felkeltse a fiatalok figyelmét a mezőgazdaság iránt, az agrárium egy izgalmas arcát mutassa be a szektortól távol élők számára. A 2016-os esemény óriási sikernek bizonyult több ezer látogató volt kíváncsi a programokra, melyeket az AXIÁL Kft. most tovább szeretne színesíteni a veterán kiállítással.

 

A rendezvény látogatása, illetve a rendezvényre történő jelentkezés ingyenes. További információt a jelentkezési lapon, a marketing@axial.hu e-mail címen, illetve a www.hodmezorulet.hu weboldalon kaphat!

 


 

Jelentkezési lap

MEZŐGAZDASÁGI VETERÁN JÁRMŰVEK

tulajdonosainak

Jelentkezési lap

OLD TIMER AUTÓK ÉS JÁRMŰ RITKASÁGOK

tulajdonosainak