Évzáró pihenés és szakmai feltöltődés

Évzáró pihenés és szakmai feltöltődés

2017. december 04. hétfő.
  (Axiál)

Az év vége mindig fontos időszak egy vállalkozás életében, de még fontosabb, hogy felkészüljünk az előttünk álló évre. Ebben nyújtottunk segítséget partnereinknek az immáron harmadszorra megrendezett AXIÁL MűszakiSok(k) Shopon.

Az évről-évre egyre népszerűbb rendezvénnyel célunk a mezőgazdaságban tevékenykedő partnereink tájékoztatása a szakmai trendekről, eseményekről, lehetőségekről és a gyakorlatba is átültethető információkról. Nem elég tudni csak a legújabb trendekről, meg is kell ismerni azokat, erre a 2017.11.29-12.01-ig tartó eseményen, egy wellness szállodában biztosítottunk lehetőséget, ahol ügyfeleink a kellemes és hasznos időtöltést összeköthették.

 

 

A háromnapos MűszakiSok(k) Shopon olyan előadásokat hallgathattak a résztvevők, mint például a „Gazdaságos gépüzemeltetés és precizitás a gyakorlatban”, a „Mezőgazdasági gumiabroncsok kiválasztásának szempontjai”, vagy a „Logisztikai lehetőségek és nehézségek a tervezhető szállítások tükrében”. A címeket a teljesség igénye nélkül soroltuk fel, összesen 12 db előadással készültünk a közönségnek, átlag napi 4 db prezentációval, hogy jusson idő a pihenésre és feltöltődésre is. A feltöltődést a szálloda wellness részlege és szolgáltatásai garantálták, de az esték sem telhettek el izgalmak nélkül, meglepetésműsorokkal készültünk kedves partnereinknek.

Összességében több mint 80 ügyfél és 130 résztvevő volt jelen a zártkörű eseményen akiknek, ezúton is köszönjük megtisztelő jelenlétüket!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: AXIÁL Kft.