Érdemérem a magyar vadgazdálkodás támogatásáért

Érdemérem a magyar vadgazdálkodás támogatásáért

2017. szeptember 18. hétfő.
  (Axiál)

Minden szakmának, így a vadgazdálkodásnak, vadászatnak is megvannak az elismerései, amelyek az ebben a munkában kimagaslóan sokat tevő, az átlagos szakmai színvonalat magasan meghaladó módon dolgozó emberek elismertségét hivatottak bizonyítani.

Szerencsére hazánkban vannak olyan vadászok, vadgazdák, aki jogosan büszkélkedhetnek ilyen kitüntetéssel, 2017. szeptember 16-ától Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője is ezen emberek közé tartozik.

 

 

A tulajdonos-ügyvezetőnek néhány nappal ezelőtt az Országos Magyar Vadászati Védegylet a „Magyar Vadászatért Érdeméremmel” tüntette ki. Az elismerést 2004-ben alapították, amelyből évente mindössze 26 darab adható. A kitüntetésre felterjesztett személyeket a megyei szövetségek javasolják – tagszervezetenként 1 fő –, valamint 4 személyt az országos keret terhére terjeszthetnek fel. A kitüntetés ama személyek részére adományozható, akik egyénileg vagy tagszervezetükön keresztül tagjai valamelyik megyei szövetségnek.

Ezt a kitüntetést azoknak a személyeknek ítélik oda, akik a vadászat és a vadgazdálkodás fejlesztésében, valamint eredményességének biztosításában kiemelkedő munkát végeztek. Továbbá azok a személyek kaphatják, akik a természetvédelem követelményeinek érvényesítése, valamint a vadászati kultúra terjesztése terén kifejtett tevékenységükkel kiemelkedő érdemeket szereztek.

 

Az AXIÁL Cégcsoport munkatársai ezúton is gratulálnak!

 

Forrás: Országos Magyar Vadászati Védegylet